Θαύμα ζωής για νεαρή τραυματία των Τεμπών: Βγήκε από τη ΜΕΘ μετά από 45 ημέρες

Έπειτα από 45 ημέρες νοσηλείας, η νεαρή Μυρσίνη βγήκε από την εντατική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας

E02FD7D0 AF2E 4FD8 85DB 5FF9A507A41A

Έπειτα από 45 ημέρες νοσηλείας, η νεαρή Μυρσίνη -μία εκ των σοβαρά τραυματιών του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη- βγήκε από την εντατική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η 23χρονη φοιτήτρια Γεωπονικής μεταφέρθηκε στη Νευροχειρουργική Κλινική του ίδιου νοσοκομείου, με τους γιατρούς να αισιοδοξούν για την αποκατάσταση της υγείας της.

Στην Ορθοπεδική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου εξακολουθούν να νοσηλεύονται, ύστερα από πολυήμερη παραμονή τους στη ΜΕΘ, ο Ρομπέρτο και η Δάφνη (η σύντροφος του αδικοχαμένου Βάιου Βλάχου), ακόμη δύο νέοι άνθρωποι που επιβίωσαν από την εφιαλτική σύγκρουση της 28ης Φεβρουαρίου.

Διασωληνωμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας εξακολουθεί και είναι ο νεαρός Γεράσιμος, ο μόνος επιζών από το πρώτο βαγόνι του μοιραίου Intercity.

Εξιτήριο για την 26χρονη Ανυσία

Παράλληλα, το ΑΠΕ-ΜΠΕ μετέδωσε ότι η 26χρονη, Ανυσία Λιούρη, πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης και πλέον επέστρεψε στη θαλπωρή του σπιτιού της.

Η νεαρή βρισκόταν στο δεύτερο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας. Αρχικά νοσηλεύτηκε με πολλαπλά τραύματα και εγκαύματα, διασωληνωμένη και σε καταστολή στην Α’ ΜΕΘ εγκαυμάτων.

Στα τέλη Μαρτίου βγήκε από τη ΜΕΘ και μεταφέρθηκε σε δωμάτιο, έχοντας πλήρη διαύγεια και αντίληψη. Πλέον, η 26χρονη πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα με την οικογένειά της.

Πάντως, για το επόμενο διάστημα, η πορεία της υγείας της θα παρακολουθείται τακτικά από τους γιατρούς του νοσοκομείου.

Πηγή: Έθνος