“Θέλω να κατέβω, τι κάνετε;” – Κοπέλα ξεφεύγει από τους Αστυνομικούς που της ζητούν να τους δείξει το SMS μετακίνησης

yjuyiyu Coronavirus, Παράξενα

Την απόδραση μιας κοπέλας από τον έλεγχο αστυνομικών που της ζήτησαν να τους επιδείξει το σχετικό με την μετακίνησή της SMS κατέγραψε κάμερα.

Το σχετικό βίντεο μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββάτου (9/1).

Η εν λόγω κοπέλα ήταν σε λεωφορείο που κινούνταν επί της λεωφόρου Ποσειδώνος όταν δύο αστυνομικοί εισήλθαν στο λεωφορείο για να πραγματοποιήσουν τον σχετικό με την τήρηση των περιοριστικών μέτρων έλεγχο.

Όταν οι αστυνομικοί πήγαν να ανεβούν από την μεσαία πόρτα του λεωφορείου που ήταν η μοναδική ανοιχτή, για να ελέγξουν εάν οι επιβάτες είχαν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την μετακίνησή τους η κοπέλα σηκώθηκε, πήγε προς την έξοδο και φώναξε: “Θέλω να κατέβω”.

Τότε ο αστυνομικός της ζήτησε να δείξει το μήνυμα απάντησε “εγώ θέλω να κατέβω, σας παρακαλώ”, με τον άνδρα της ΕΛ.ΑΣ. να προσπαθεί να τη συγκρατήσει, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Η κοπέλα συνέχισε να λέει “θέλω να κατέβω, τι κάνετε;” ενώ αστυνομικός απάντησε “όχι, τι κάνετε, τον έλεγχο να κάνουμε”, την ώρα που και οι δύο βρίσκονται εκτός του οχήματος.

Τότε η κοπέλα άρχισε να τρέχει με τον αστυνομικό να την κοιτάζει με απορία και να λέει “καλά θα μας τρελάνει ρε;”

Όπως ειπώθηκε στο ρεπορτάζ του Star οι αστυνομικοί, δεν την κυνήγησαν, καθώς φοβήθηκαν μην προσπαθήσει να περάσει τρέχοντας την λεωφόρο Ποσειδώνος και σημειωθεί κάποιο ατύχημα.

Δείτε το βίντεο που κατέγραψε ρεπορτάζ του Star: