Τραγική εξέλιξη: Πέθανε το πρόωρο βρέφος 36χρονης με κορωνοϊό

Οικογενειακή τραγωδία στην Θεσσαλονίκη - Τί αναφέρουν τα Ελλαδικά Μέσα Ενημέρωσης

viber image 2022 01 03 15 21 43 485 Θάνατος, πρόωρο βρέφος, ΤΡΑΓΩΔΙΑ

Τραγική εξέλιξη στην υπόθεση του νεογέννητου και της 36χρονης μητέρας του, που νοσηλεύεται διασωληνωμένη με κορωνοϊό στην Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει το GRtimes.gr, το βρέφος το οποίο επίσης ήταν διασωληνωμένο έχασε την μάχη.

Οι γιατροί αναγκάστηκαν να προχωρήσουν σε καισαρική για να σώσουν το μωρό της 36χρονης η οποία είναι ανεμβολίαστη. Το βρέφος το οποίο γεννήθηκε πριν από λίγες ώρες και ήταν μόλις 22 εβδομάδων δεν ήταν σίγουρο αν θα τα κατάφερνε καθώς ήταν στο όριο της επιβίωσης λόγω του χρόνου κύησης.

8 παιδιά με κορωνοϊό στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη

Σημειώνεται ότι στο Ιπποκράτειο νοσηλεύονται με κορωνοϊό συνολικά 8 παιδιά, την ίδια ώρα που οι 26 από τις 28 κλίνες ΜΕΘ του νοσοκομείου είναι κατειλημμένες.

«Θα πρέπει να αυξηθούν τα συνεργεία διαγνωστικών τεστ του ΕΟΔΥ, ώστε να αποσυμφορηθούν τα νοσοκομεία», πρότεινε ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη, Γιώργος Δόντσιος, ενώ αναφέρθηκε και στις δύσκολες συνθήκες εργασίας που βιώνει το προσωπικό του νοσοκομείου.

«Έχουμε δύο χρόνια να πάρουμε άδειες, και άρχισαν να νοσούν και οι εργαζόμενοι, χωρίς να έχουν τη δυνατότητα να λείψουν από το πόστο τους», ξεκαθάρισε.

Πηγή: AthensVoice.gr