Τραγωδία Αττικής: Τα συγκινητικά μηνύματα από Τουρκία, Μεξικό, Νιγηρία, Κολομβία στο FamagustaNews

AAAmudf FamagustaNews, Αττική πυρκαγιές, Πυρκαγιές

Συγκλονισμό και συγκίνηση προκάλεσε σε ολόκληρο τον κόσμο η τραγωδία της Αττικής και η φονική πυρκαγιά που άφησε στο πέρασμά της δεκάδες νεκρούς και τεράστιες απώλειες στους κατοίκους της ανατολικής Αττικής.

Η ανείπωτη τραγωδία ευαισθητοποίησε πέραν από τους Κύπριους που εισέφεραν με κάθε τρόπο στους πληγέντες της φονικής πυρκαγιάς και ανθρώπους από όλο τον κόσμο που απέστειλαν μέσω των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης μηνύματα στήριξης στους ανθρώπους που έχασαν κάποιο δικό τους ή το σπίτι τους από τις αδηφάγες φλόγες της καταστροφικής πυρκαγιάς.

Χαρακτηριστικό είναι τα μηνύματα που έφθασαν από κάθε γωνιά της γης σε ένα βίντεο που αναδημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό του Famagusta.News στο Instagram στο οποίο προβάλλεται ένας τραγικός διασωθείς της πυρκαγιάς, ο Παναγιώτης Δάγαλος να περιγράφει την στιγμή που κατάφερε να διασώσει το παιδί του αλλά η γυναίκα του χάθηκε μέσα στις πύρινες φλόγες στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC.

Στιγμιότυπο 2018 08 04 16.18.43 FamagustaNews, Αττική πυρκαγιές, Πυρκαγιές

Αν και αναμφίβολα, τα like δεν είναι το επίκεντρο σε τέτοιες περιπτώσεις, χαρακτηριστικά είναι τα μηνύματα ανθρωπιάς που έφθασαν από κάθε γωνιά της γης για τη συγκλονιστική ιστορία του Παναγιώτη Δάγαλου. Το βίντεο (χωρίς καμία προωθημένη ενέργεια) κατάφερε σε μερικά εικοσιτετράωρα να συγκεντρώσει 70 χιλιάδες προβολές, 1000 αντιδράσεις (like) και δεκάδες σχόλια, ενώ συγκλονιστικά ήταν τα σχόλια στήριξης ανθρώπων από Τουρκία, Νιγηρία, Κολομβία, Γαλλία και Μεξικό.

Διαβάστε τα χαρακτηριστικότερα σχόλια και δείτε την ανάρτηση πατώντας εδώ

Στιγμιότυπο 2018 08 04 16.28.00 FamagustaNews, Αττική πυρκαγιές, ΠυρκαγιέςFamagusta.News