Τρόμος για 23χρονο: «Όλοι σε θέλουν νεκρό» έγραψαν άγνωστοι έξω από το σπίτι του

Συνεχίζει να δέχεται απειλές με την τελευταία να είναι ένα γκράφιτι έξω από τον τοίχο του σπιτιού του στην Κομοτονή

komotini 49 BULLYING, ΑΠΕΙΛΕΣ, εκφοβισμός, Κομοτηνή

Τα συναισθήματά του για το απειλητικό γκράφιτι έξω από τον τοίχο του σπιτιού του, μίλησε ο 23χρονος Βασίλης από την Κομοτονή.

Ο Βασίλης Τσαρακτσίδης συνεχίζει να δέχεται απειλές με την τελευταία να είναι ένα γκράφιτι έξω από τον τοίχο του σπιτιού του στην Κομοτονή.

Άγνωστοι έγραψαν με σπρέι που έχει κόκκινο χρώμα: «Όλοι σε θέλουν νεκρό», που είναι «στίχος» από ένα τραπ κομμάτι που είχαν γράψει για εκείνον.

Ο ίδιος εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για τη νέα απειλητική ενέργεια, τονίζοντας πως δεν πίστευε πως μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο αν και δεν μετανιώνει που έκανε γνωστά τα περιστατικά bullying που βίωνε.

Μάλιστα, χαρακτήρισε ως αναπόφευκτη επιλογή την τοποθέτηση καμερών ασφαλείας έξω από το πατρικό του στην Κομοτηνή.

«Πριν μια ώρα ξύπνησα και σε εξωτερικό τοίχο του σπιτιού μου αντίκρισα αυτό. Δεν ξέρω τι να πω πραγματικά, όταν αποφάσισα να μιλήσω δημόσια για όλα όσα μου έχουν συμβεί δεν πίστευα ότι θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο. Δεν μετανιώνω για τίποτα από όλα όσα είπα και έκανα. Εμένα δεν με σέβονται ας σεβαστούν τουλάχιστον την οικογένεια μου. Μετά από αυτό το να τοποθετηθούν κάμερες ασφαλείας σε εξωτερικούς χώρους του σπιτιού είναι αναπόφευκτο», έγραψε ο νεαρός στο Instagram.

Δείτε την ανάρτησή του:

https://www.instagram.com/p/CYax0tAq7ds/?utm_source=ig_embed