Βαλάντης: Αυτή είναι η κατά 14 χρόνια νεότερη καλλονή που του έχει «κλέψει» την καρδιά

Γνωρίστηκαν πριν από περίπου 1,5 χρόνο και έγιναν αμέσως ζευγάρι αλλά κράτησαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

valantis den tin xeperasa pote i panemorfi dikigoros poy ton erixe sta patomata kai chorise prin ton gamo 2 Survivor, ΒΑΛΑΝΤΗΣ, ΣΧΕΣΗ

Ο Βαλάντης είναι ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του φετινού Survivor.

O τραγουδιστής από την πρώτη κι όλας στιγμή που πάτησε το πόδι του στον Άγιο Δομίνικο ξεκίνησε να δημιουργεί εντάσεις, να έχει εκρήξεις θυμού και να ανταλλάσσει βαριές κουβέντες με τους συμπαίκτες του.

Εκτός ριάλιτι όμως, δηλώνει φουλ ερωτευμένος

Σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι ζευγάρι με μία κοπέλα, που ονομάζεται Σουζάνα Χατζοπούλου και είναι 32 ετών. Έχουν δηλαδή 14 χρόνια διαφορά.

46ee390be1b5dfd64e73946b09ab5fd9 1 Survivor, ΒΑΛΑΝΤΗΣ, ΣΧΕΣΗ

Η κοπέλα ήταν μεγάλη θαυμάστριά του και τον ακολουθούσε σε live εμφανίσεις του. Πριν 1,5 χρόνο γνωρίστηκαν, ο τραγουδιστής γοητεύτηκε από την παρουσία της και αμέσως έγιναν ζευγάρι.

Οι δυο τους ωστόσο κράτησαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Γνώριζαν μόνο όσοι έπρεπε να γνωρίζουν. Μάλιστα, οι ίδιες πληγές λένε ότι η 32χρονη έχει άψογες σχέσεις με το οικείο περιβάλλον του Βαλάντη, ακόμη και με την μητέρα του γιου του, την Έλενα Γκρέκου.

2 33 600x450 1 Survivor, ΒΑΛΑΝΤΗΣ, ΣΧΕΣΗ

Τώρα που ο 46χρονος βρίσκεται στο ριάλιτι επιβίωσης η νεαρή έχει υπό την επίβλεψή της την επιχείρηση με αδιάβροχα που διατηρεί ο τραγουδιστής ενώ φροντίζει και τις γάτες του.

Πηγή: in.gr