Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Φρίκη και τρόμος στη σουίτα 602 – Όλα όσα καταγγέλλει η 24χρονη

Απειλές για τη ζωή της δέχεται η 24χρονη που κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό - Ραγδαίες οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση - Αναγνώρισε δύο υπόπτους η 24χρονη

shutterstock735366892 βιασμός, Υπόθεση Βιασμού
Εικόνα Αρχείου / Πηγή: Shutterstock

Σοκαρισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του βιασμού που καταγγέλλει 24χρονη κοπέλα σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το MEGA, η 24χρονη περιέγραψε τρεις διαφορετικές φορές, με κάθε λεπτομέρεια, όσα έζησε προτού χάσει τις αισθήσεις της στο γνωστό ξενοδοχείο της συμπρωτεύουσας.

Παραμονή πρωτοχρονιάς. Η 24χρονη ιδιωτική υπάλληλος είναι καλεσμένη από τον διοργανωτή του πάρτι μαζί με δυο φίλες της σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης για να υποδεχτούν το νέο έτος.

«Στις 04:00 το πρωί φεύγοντας όλες μαζί από το ξενοδοχείο διαπίστωσα ότι δεν μπορούσα να οδηγήσω λόγω μέθης, δεν μπορούσα ούτε καν το αυτοκίνητο μου να εντοπίσω. Έτσι αποφάσισα να κλείσω ένα δωμάτιο και να κοιμηθώ στο ξενοδοχείο» ανέφερε η 24χρονη.

«Καθώς αποφάσισαν να φύγουν, δέχτηκε τηλεφώνημα από αυτόν που την κάλεσε στο πάρτι και της λέει γύρισε πίσω θα σε βοηθήσω. Ένιωσε ασφάλεια καθώς το σπίτι της ήταν μακριά, στην άλλη άκρη της Θεσσαλονίκης» σημείωσε ο δικηγόρος της, Αθανάσιος Ζιώγας.

Το χρονικό του ομαδικού βιασμού

Από εκείνη τη στιγμή σύμφωνα με την 24χρονη ξεκινά ο εφιάλτης. «Ανεβαίνοντας στο δωμάτιο μου συνάντησα στον διάδρομο τρεις άνδρες που ήταν στο πάρτι. Αυτοί, επειδή ήμουν σε άσχημη κατάσταση, με κάλεσαν στο δωμάτιο τους, λέγοντας ότι είναι καλύτερο. Από τότε δεν θυμάμαι τίποτα» συμπλήρωσε.

Δύο γνωστοί επιχειρηματίες από την Αθήνα φέρεται να εμπλέκονται στον βιασμό της 24χρονης και ακόμη ένας άνδρας.

«Σχετικά με πρόσφατες αναφορές σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα αντίστοιχα δημοσιεύματα, θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως ιδιοκτησιακή, μετοχική ή διοικητική σχέση της εταιρείας μας με τα πρόσωπα που φέρονται να έχουν αναμειχθεί στην υπόθεση. Όλοι εμείς, στην Coca-Cola 3E, καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε μορφή βίας» ανέφερε η εταιρεία.

Ανήμερα της πρωτοχρονιάς η 24χρονη ξυπνά σε άλλο δωμάτιο από αυτό που είχε κλείσει η ίδια και συνειδητοποιεί τον εφιάλτη που έχει ζήσει στην πολυτελή σουίτα χωρίς τη θέλησή της και ενώ είχε ναρκωθεί -όπως τουλάχιστον υποστηρίζει.

«Ξύπνησα το πρωί λίγο πριν τις 11:00 και βρισκόμουν σε ένα δωμάτιο που δεν γνώριζα. Είχε πεταμένα ανδρικά ρούχα και μια βαλίτσα, ενώ πάνω στο τραπέζι είδα ένα χάπι ανδρικής διέγερσης. Το φόρεμα μου ήταν σηκωμένο και δεν φορούσα εσώρουχο. Αμέσως πήγα στο Αστυνομικό Τμήμα και έκανα την καταγγελία» συμπλήρωσε η 24χρονη.

Η κατάσταση στην οποία είχε βρεθεί η 24χρονη μπορεί να μην της επιτρέπει να θυμηθεί λεπτομέρειες από τα όσα φαίνεται πως βίωσε, ωστόσο τα επιστημονικά στοιχεία θα αποδείξουν τι πραγματικά συνέβη στη σουίτα 602.

Απειλές για τη ζωή της δέχεται η 24χρονη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του ομαδικού βιασμού που καταγγέλλει 24χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα το MEGA η κοπέλα, η οποία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, φοβάται για τη ζωή της, δέχεται απειλές για τη ζωή της.

«Φιλοξενείται από κάποια άτομα γιατί όπως αντιλαμβάνεστε ότι φοβάται, είναι ένα κύκλωμα της νύχτας, είναι ένα κύκλωμα που έχει μπλέξει, οι απειλές είναι πάρα πολλές, προσπαθεί και φυλάγεται» είπε χαρακτηριστικά στο MEGA ο εργοδότης της 24χρονης.

«Δεν είναι μόνη της. Καθημερινά γίνεται μια συσπείρωση δίπλα της» συμπλήρωσε ο ίδιος άνδρας.

Αναγνώρισε και δεύτερο άτομο η 24χρονη

Σημειώνεται, ότι σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η κοπέλα έχει δώσει συνολικά τρεις καταθέσεις, δύο τη μέρα που έκανε την καταγγελία στην αστυνομία και μια τελευταία την περασμένη Παρασκευή στην ανακρίτρια.

Σε αυτή την τελευταία κατάθεση στην ανακρίτρια, η κοπέλα φαίνεται να έχει ξεκαθαρίσει στο μυαλό της τα όσα εφιαλτικά βίωσε εκείνο το βράδυ.

Στις πρώτες της καταθέσεις η κοπέλα είχε πει ότι θυμάται να συναντά δύο άτομα την ώρα που πηγαίνει να βρει το δικό της δωμάτιο. Από την αστυνομία της έδειξαν τέσσερις φωτογραφίες ανδρών κι εκείνη αναγνώρισε τον έναν, ο οποίος και κλήθηκε σε απολογία.

Ωστόσο, στην ανακρίτρια την Παρασκευή, κι ενώ είχαν μεσολαβήσει κάποιες μέρες κι αφού έχει συζητήσει και με αυτόν που την κάλεσε στο πάρτι καθώς και και με τον εργοδότη της, άρχισε να θυμάται κι άλλα πράγματα που συνέβησαν, τα οποία -πιθανώς από το σοκ- δεν μπορούσε να θυμηθεί έως σήμερα.

Συγκεκριμένα, η κοπέλα είπε ότι θυμάται στην αποτρόπαια πράξη εις βάρος της να συμμετείχε και δεύτερο άτομο, το οποίο μάλιστα και αναγνώρισε. Πρόκειται για τον αδερφό του άνδρα, τον οποίο είχε ήδη αναγνωρίσει.

Ακόμα, η κοπέλα φέρεται να έχει καταθέσει πως θυμάται στο δωμάτιο να υπάρχει και τρίτο άτομο, το οποίο όμως δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να το αναγνωρίσει.

Πηγή: Τα Νέα / In.gr / Εικόνα Αρχείου: Shutterstock