Υπόθεση μικρού Αλεξ: Η Νατέλα ψάχνει ακόμα το παιδί της, 15 χρόνια μετά την εξαφάνιση – “Οποιος ξέρει, ας μιλήσει”

Μέχρι σήμερα είναι απόλυτα σίγουρη πως οι δράστες γνωρίζουν πού είναι ο γιος της

1c0c5763 d301 4ec6 8b6f 56bdc0a94013 Άλεξ, δράστες, εξαφάνιση, Νατέλα

Η υπόθεση της εξαφάνισης του μικρού Άλεξ στη Βέροια, πριν από 15 χρόνια, ανατριχιάζει μέχρι και σήμερα το πανελλήνιο.

Ο Μανώλης Αναστασάκης, συνήγορος της μητέρας του μικρού Άλεξ, Νατέλα, μίλησε στην εκπομπή Open Weekend το πρωί της Κυριακής.

Ο δικηγόρος επεσήμανε ότι η Νατέλα, μητέρα του αδικοχαμένου παιδιού, που μέχρι σήμερα είναι απόλυτα σίγουρη πως οι δράστες γνωρίζουν πού είναι ο γιος της, απευθύνει ακόμα έκκληση προς τους πάντες, σε όλους όσοι μπορεί να γνωρίζουν κάτι σχετικά με την εξαφάνιση του παιδιού της, που θεωρείται νεκρό και αναζητείται η σορός του, ώστε να μπορέσει τουλάχιστον, όπως ανέφερε ο ίδιος, “να μπορέσει να το θάψει και να του ανάψει το καντηλάκι”.

“Καμία μητέρα δεν μπορεί να αποδεχτεί το γεγονός ότι έχει χάσει το παιδί της και καμία μητέρα δεν μπορεί να σταματήσει να αγωνίζεται μέχρι να βρει τη σορό του παιδιού της, του άτυχου Άλεξ Μεσχισβίλι, προκειμένου να έχει το ελάχιστο δικαίωμα να ανάψει ένα κεράκι στον τάφο του. Δεν έχει σταματήσει να παλεύει γι’ αυτό” ανέφερε ο κ. Αναστασάκης.

“Είχαμε μία σειρά από δικαστήρια, αρχικώς καταδικάστηκαν σε αναμορφωτικά μέτρα στα πέντε παιδιά όταν κυνηγώντας τον στους δρόμους της Βέροιας, επήλθε ο θάνατός του. Από εκεί και πέρα, καταδικάστηκαν και οι γονείς, ο παππούς των παιδιών από την Ελλάδα που εξαγόρασε την ποινή του”, είπε στη συνέχεια ο συνήγορος της Νατέλα.

thetoc.gr