Υπόθεση βιασμού: Έφτασαν οι τοξικολογικές εξετάσεις από την Ελβετία στο ΑΠΘ

Έφτασαν στο e-mail του ΑΠΘ από την Ελβετία, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα

123 15 24χρονη, βιασμός, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, τοξικολογικές

Έφτασαν στο e-mail του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από την Ελβετία, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα.

Οι τοξικολογικές θα αποτελέσουν καταλύτη για την εξέλιξη της υπόθεσης. Εστάλησαν στην Ελβετία γιατί εκεί στεγάζεται το υπερσύγχρονο Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου της Βέρνης, στο οποίο μπορεί να ανιχνευθούν νέες ναρκωτικές ουσίες ή φάρμακα που κυκλοφορούν στην Ευρώπη και μπορεί να μην είναι γνώριμα στην Ελλάδα.

Νωρίτερα ο Δημήτρης Γαλεντέρης, τεχνικός σύμβουλος της 24χρονης μιλώντας στο thesstoday, είπε ότι θα ζητήσει από την ανακρίτρια αντίγραφο των αποτελεσμάτων ενώ άφησε αιχμές για τους λόγους που εστάλησαν τα δείγματα στην Ελβετία.

“Θεωρώ μη ενδεδειγμένο το γεγονός ότι εστάλησαν τα δείγματα στην Ελβετία ενώ υπάρχουν εργαστήρια στην Ελλάδα. Ας έστελνε δείγμα επαλήθευσης σε ένα εργαστήριο στην Ελλάδα. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να τα στείλουν στην Ελβετία. Θα ζητήσουμε αντιδείγμα και τρίχες, δεν τελειώνει η έρευνα. Αυτοί νομίζουν με μισή ώρα εξετάσεων ότι τελείωσαν”, τόνισε ο κ. Γαλεντέρης.

Μεταφέροντας λόγια της 24χρονης ο ίδιος ανέφερε ότι “αφού κατανάλωσε ποσότητα αλκοόλ άρχισε να χάνει τις αισθήσεις της και όταν ξύπνησε είχε πλήρη αμνησία. Αυτά όλα δεν δικαιολογούνται από μια απλή κατανάλωση αλκοόλης, η ίδια αναφέρει και φοβάται ότι έχει καταναλώσει κάποια τοξική ουσία”, σημείωσε ο κ.Γαλεντέρης.

Πηγή: skai, news247