Έπαθε αλλεργική αντίδραση μετά τα fillers χειλιών και έγινε viral στο TikTok

Η αντίδραση του οργανισμού της ήταν τόσο άσχημη που της άφησε ένα τρομερό πρήξιμο στο άνω χείλος

7699E2AA 6CB5 4FFB BF8E 0C1EE9CBD780 lip filler, Tik Tok, viral, αλλεργική αντίδραση

Μια γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο αφού υπέστη αλλεργική αντίδραση όταν έβαλε fillers στα χείλη της.

Η Ruby μοιράστηκε την τραυματική εμπειρία στο TikTok, όπου το βίντεο έχουν δει ως τώρα χιλιάδες άτομα

Σύμφωνα με την ίδια, η αντίδραση ήταν τόσο άσχημη που της άφησε ένα τρομερό πρήξιμο στο άνω χείλος καθώς και ένα εξαιρετικά πρησμένο πρόσωπο.

Παρά το γεγονός ότι χαμογελούσε σε μερικές από τις φωτογραφίες, η Ruby πρόσθεσε επίσης ότι αυτό την έχει αποτρέψει να ξαναπειράξει τα χείλη της για τα καλά. Κάποιοι πρόλαβαν να σχολιάσουν πως δεν θα έπρεπε το νοσοκομείο να ασχολείται με περιπτώσεις αλλεργικής αντίδρασης για όσους κάνουν παρεμβάσεις στο πρόσωπό τους ενώ πολλοί είπαν ακριβώς το αντίθετο: «Οι άνθρωποι που λένε ότι αυτό ήταν σπατάλη πόρων της NHS, όλοι πληρώνουν τους φόρους τους παιδιά, οι αλλεργικές αντιδράσεις μπορούν να συμβούν από το ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ» έγραψε κάποιος χρήστης.

«Πιστεύω ότι όποιος χρειάζεται θεραπεία θα πρέπει να τη λάβει ανεξάρτητα από το τι συνέβη», συμφώνησε ένας υποστηρικτικός χρήστης.

Αφού είδε το βίντεο, ένα άτομο έγραψε: «Γι’ αυτό προσωπικά δε θα κάνω ποτέ αισθητική επέμβαση ή κάτι τέτοιο είναι πολύ επικίνδυνο για μένα!»

BBDA993E 11BA 44D8 A01D 47CFE755AE7B lip filler, Tik Tok, viral, αλλεργική αντίδραση F1D117F7 C7C1 4C74 9962 5CFE4993E05C lip filler, Tik Tok, viral, αλλεργική αντίδραση