Επιχειρησεις

Geosantro Ltd: Το Κατάστημα Που Προσφέρει Τα Πάντα Στον Κύπριο Επαγγελματία Γιορτάζει το Red Saturday με Πλούσια Δώρα Και Εκπτώσεις Εώς – 60%

Λεμεσός, Κύπρος: Η Geosantro Ltd, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες πώλησης υλικών συναρμολόγησης, εργαλείων και χημικών προϊόντων για επαγγελματική χρήση στην Κύπρο,  ανακοινώνει για 3η συνεχή χρονιά το πολυαναμενόμενο “Red Saturday”, «ξεσηκώνοντας» με τις προσφορές και τα δώρα της τους Κύπριους επαγγελματίες. 

Από το 2010, όταν άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του το πρώτο κατάστημα Geosantro στη βιομηχανική περιοχή του Ύψωνα στη Λεμεσό, μέχρι και σήμερα, η ομάδα της Geosantro Ltd βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του Κύπριου επαγγελματία, προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, υψηλής ποιότητας.  

Συγκεκριμένα, με περισσότερα από 10,000 προϊόντα στον κατάλογό της, η Geosantro Ltd συνεχίζει να είναι η πρώτη επιλογή για κατασκευαστές, ηλεκτρολόγους, μηχανικούς, υδραυλικούς, ξυλουργούς, και πολλούς άλλους επαγγελματίες και μη στην Κύπρο. 

Μέσω του φυσικού της καταστήματος και του e-shop, η Geosantro Ltd διαθέτει μια τεράστια γκάμα προϊόντων όπως: εργαλεία χειρός, ηλεκτρικά, μπαταρίας ή αέρος, χημικά προϊόντα, όπως σιλικόνες, συγκολλητικά, καθαριστικά, αντισκουριακά, κλπ., λιπαντικά, όπως μηχανέλαια, γράσα, υδραυλικά λάδια, και εξειδικευμένα λάδια μηχανημάτων, αναλώσιμα, όπως βίδες, λάστιχα κήπου, βύσματα, μπαταρίες κλπ., αλλά και προϊόντα ατομικής προστασίας, όπως ρούχα, παπούτσια ασφαλείας, γάντια, μάσκες, κράνη, και άλλα πολλά. 

Ταυτόχρονα, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος του Γερμανικού ομίλου Adolf Würth GmbH & Co. KG, η Geosantro Ltd δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Κύπριους επαγγελματίες και μη να βρουν εύκολα και γρήγορα όλα τα απαραίτητα, αλλά και αγαπημένα, προϊόντα Würth που χρειάζονται. 

Με πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας, η Geosantro Ltd είναι πλέον «ειδικός στην τεχνική συναρμολόγηση», αφού παρέχει – κυριολεκτικά – όλα τα απαραίτητα προϊόντα, εργαλεία, και υλικά συναρμολόγησης που χρειάζεται ένας επαγγελματίας για να φέρει εις πέρας την εργασία του.   

Η Geosantro Ltd δεν είναι γνωστή μόνο για τα προϊόντα υψηλής ποιότητας που προσφέρει, αλλά και για την αφοσίωση που δείχνει στους πελάτες της. 

Πιο συγκεκριμένα, πρωταρχικός σκοπός της Geosantro Ltd και των εργαζομένων της είναι να ικανοποιούν καθημερινά τις ανάγκες των πελατών, δίνοντας λύσεις στα προβλήματα τους και βοηθώντας τους να επιλέξουν γρήγορα και αποτελεσματικά το κατάλληλο για εκείνους προϊόν. 

Μέσω της ιστοσελίδας τους, λοιπόν, και το «πάτημα» ενός κουμπιού, ο κάθε πελάτης μπορεί να επικοινωνήσει άμεσα με τους έμπειρους συμβούλους της Geosantro Ltd, λύνοντας κάθε του απορία. Αποτέλεσμα; Να «χτιστεί» μια άψογη σχέση συνεργασίας και εμπιστοσύνης μεταξύ της Geosantro Ltd και των πελατών. 

Για να τιμήσει και να ευχαριστήσει, λοιπόν, τους πελάτες της, η Geosantro Ltd διοργανώνει για άλλη μια χρονιά το “Red Saturday” – μια εορταστική εκδήλωση γεμάτη εκπλήξεις, προσφορές, και πλούσια δώρα που δεν πρέπει να χάσει κανείς!   

Φέτος, το “Red Saturday” της Geosantro Ltd επιστρέφει πιο ανανεωμένο από ποτέ! Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023, από τις 9 π.μ. μέχρι τις 2 μ.μ., στο κατάστημα της Geosantro στην οδό Ανδρέα Αραούζου (Πρώτη Βιομηχανική) στη Λεμεσό θα «στηθεί» ένα μεγάλο πάρτι. 

Με εκπτώσεις που φτάνουν έως και – 60%, οι πελάτες θα έχουν την ευκαιρία να εξοπλιστούν με τα κορυφαία προϊόντα της αγοράς. 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, 5 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν πλούσια δώρα, συμπεριλαμβανομένων 4 σετ προϊόντων WURTH για εξωτερική και εσωτερική περιποίηση αυτοκινήτου, αξίας 60€, και 1 πλυστικό μηχάνημα 1400W, αξίας 260€. 

Όσον αφορά τα σετ περιποίησης αυτοκινήτου, κάθε πακέτο περιλαμβάνει ένα σαμπουάν αυτοκινήτου με κερί, ένα γυαλιστικό ελαστικών, ένα σφουγγάρι καθαρισμού οχημάτων, ένα πανάκι μικροϊνών, ένα καθαριστικό ταπετσαρίας, ένα γυαλιστικό, ένα συντηρητικό γαλάκτωμα πλαστικών, και ένα αρωματικό για το αυτοκίνητο. 

Οι εκπλήξεις, όμως, δεν τελειώνουν εδώ… αφού οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να απολαύσουν άφθονο ποτό και φαγητό. Κάτι «πήρε το αυτί μας» ότι φέτος θα υπάρχει μεγάλο γλέντι, με τα κάρβουνα να ανάβουν από πολύ νωρίς! Τη μουσική θα επιμεληθεί το Κανάλι 6, το οποίο θα μεταδίδει ζωντανά την εκδήλωση από τις 11 π.μ. μέχρι τις 1 μ.μ. 

Με λίγα λόγια, το “Red Saturday” της Geosantro Ltd είναι η ευκαιρία της εταιρίας και των εργαζομένων να ευχαριστήσουν τους πελάτες για την εμπιστοσύνη τους και να τους προσφέρουν προϊόντα υψηλής ποιότητας σε ακόμα πιο προσιτές τιμές. Με εκπλήξεις και ειδικές προσφορές, το “Red Saturday” θα είναι μια μέρα γεμάτη ευκαιρίες για όλους τους επαγγελματίες και μη! 

Γιατί στη Geosantro Ltd δεν υπάρχει “Black Friday”, αλλά “Red Saturday”! 

Η Εταιρία Geosantro Ltd: 

Η Geosantro Ltd είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες πώλησης επαγγελματικών προϊόντων, εργαλείων, και υλικών συναρμολόγησης στη Λεμεσό της Κύπρου. Με περισσότερα από 10,000 προϊόντα και εξειδικευμένους τεχνικούς συμβούλους, η Geosantro Ltd προσφέρει λύσεις υψηλής ποιότητας για επαγγελματίες σε διάφορους τομείς. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το website της εταιρίας: https://www.geosantro.com/ 

Συνδεθείτε ως επαγγελματίας συνεργάτης και επωφεληθείτε από προνομιακές τιμές με επιπλέον έκπτωση.

Ροη Ειδησεων

Μεγαλύτερο ενδιαφέρον για διαμερίσματα σε σύγκριση με τις οικίες

Μεγαλύτερο αγοραστικό ενδιαφέρον συγκεντρώνουν τα διαμερίσματα σε σύγκριση με τις οικίες σύμφωνα με τα συμπεράσματα…

8 Μαΐου, 2024

Λάρνακα: Υπό κράτηση τρία πρόσωπα που προσπάθησαν να καταστρέψουν οικία με εκρηκτικά

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης επτά ημερών εναντίον τριών προσώπων ηλικίας 32,…

8 Μαΐου, 2024

Αυτούς καταζητεί η Αστυνομία για επίθεση και κατοχή όπλου (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η Αστυνομία ζητεί πληροφορίες για εντοπισμό των TSAMPRATZE GKIORGKI, 18 ετών και NIKOLOZI KOBIAZVILI 30…

8 Μαΐου, 2024

Ελπίδα Ολγκίν οι ηγέτες να «ακούσουν τους πολίτες» – Επανέλαβε τον εαυτό του ο Τατάρ

Την ελπίδα ότι οι ηγέτες των δυο κοινοτήτων στην Κύπρο θα μπορέσουν «να ακούσουν τους…

8 Μαΐου, 2024

ΣΩΤΗΡΑ: Η Παιδική Λέσχη παρουσιάζει το παραμύθι «Το Σπιρτόκουτο»

Αυτή την Κυριακή 12 Μαΐου η Παιδική Λέσχη Ανάγνωσης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Σωτήρας, φιλοξενεί τη…

8 Μαΐου, 2024

Eurovision 2024: Aύριο ο δεύτερος ημιτελικός και η μεγάλη στιγμή της Μαρίνας Σάττι

Την Πέμπτη 9 Μαΐου 2024, στις 22:00, θα προβληθεί στην ΕΡΤ1 ο Β’ Ημιτελικός του…

8 Μαΐου, 2024