Η Giovani Homes παραδίδει στους ιδιοκτήτες τoυς τα διαμερίσματα του έργου All White Lifestyle Apartments το οποίο βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία μεταξύ Παραλιμνίου και Πρωταρά!

Το πρωτοποριακό έργο All White Lifestyle Apartments είναι κτισμένο σε ένα κομβικό σημείο της Ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου, μεταξύ Παραλιμνίου και Πρωταρά, προσφέροντας στους ενοίκους του τη δυνατότητα να απολαμβάνουν όλα τα πλεονεκτήματα της περιοχής

ALL WHITE LIFESTYLE APTS 23 exclusive, Giovani Group, Giovani Homes, Αναπτυξιακά Έργα, ΚΑΤΟΙΚΙΑ, ΟΜΙΛΟΣ Giovani, Σπίτι

Ακόμη ένα έργο υψηλής αισθητικής που φέρει τη σφραγίδα της Giovani Homes, παραδίδεται στους ιδιοκτήτες του, λίγο πριν την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου.

Ο λόγος για το πρωτοποριακό έργο All White Lifestyle Apartments το οποίο είναι κτισμένο σε ένα κομβικό σημείο της Ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου, μεταξύ Παραλιμνίου και Πρωταρά, προσφέροντας στους ενοίκους του τη δυνατότητα να απολαμβάνουν όλα τα πλεονεκτήματα της περιοχής. Την πρόσβαση δηλαδή σε όλες τις ανέσεις και τις υπηρεσίες που υπάρχουν στο Παραλίμνι, το οποίο εξελίσσεται σε μια σύγχρονη πόλη και τη γρήγορη μετάβαση, σε μερικά μόλις λεπτά με το αυτοκίνητο, στις βραβευμένες παραλίες του Πρωταρά.

ALL WHITE B202 SHOWHOUSE 6 exclusive, Giovani Group, Giovani Homes, Αναπτυξιακά Έργα, ΚΑΤΟΙΚΙΑ, ΟΜΙΛΟΣ Giovani, Σπίτι

Το All White Lifestyle Apartments είναι ένα έργο μοναδικό, προσαρμοσμένο στις επιταγές του σύγχρονου lifestyle, που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις ανάγκες των ενοίκων του, διασφαλίζοντας τους το ευ ζην.

Το νέο συγκρότημα της Giovani Homes που βαίνει προς την ολοκλήρωση του, περιλαμβάνει 40 μοντέρνα διαμερίσματα του ενός και των δυο υπνοδωματίων με καλυμμένους χώρους από 51 μέχρι 81 τετραγωνικά μέτρα, με μεγάλες καλυμμένες βεράντες αλλά και roof garden.

ALL WHITE LIFESTYLE APTS 2 exclusive, Giovani Group, Giovani Homes, Αναπτυξιακά Έργα, ΚΑΤΟΙΚΙΑ, ΟΜΙΛΟΣ Giovani, Σπίτι

Αυτό που κάνει το έργο μοναδικό πέραν του αρχιτεκτονικού του σχεδιασμού, του interior design, της υψηλής ποιότητας των κατασκευαστικών υλικών και της έμφασης στη λεπτομέρεια, κάτι που χαρακτηρίζει όλα τα έργα της Giovani Homes, είναι οι εξωτερικοί χώροι του έργου.

Οι μεγάλοι χώροι πρασίνου, η κοινόχρηστη πισίνα που παραπέμπει σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων, ο παιδότοπος και το γυμναστήριο, αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των ιδιοκτητών των διαμερισμάτων του έργου All White, καθιστώντας τα ιδανικά και για μόνιμη κατοικία.

ALL WHITE LIFESTYLE APTS 81 exclusive, Giovani Group, Giovani Homes, Αναπτυξιακά Έργα, ΚΑΤΟΙΚΙΑ, ΟΜΙΛΟΣ Giovani, Σπίτι

Με περισσότερα από 40 χρόνια πορείας στο real estate development η Giovani Homes, έχει συνδέσει το όνομα της με την ανάπτυξη της Ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου, την ποιότητα των έργων της και την αξιοπιστία της ως προς τους αγοραστές και τους συνεργάτες της.

Έχοντας ολοκληρώσει πέραν των 110 έργων και έχοντας παραδώσει πέραν των 5000 κατοικιών και διαμερισμάτων στους ιδιοκτήτες τους, η Giovani Homes συνεχίζει να αναπτύσσεται έχοντας πάντα στο επίκεντρο τους πελάτες της και τις ανάγκες τους.

ALL WHITE LIFESTYLE APTS 27 exclusive, Giovani Group, Giovani Homes, Αναπτυξιακά Έργα, ΚΑΤΟΙΚΙΑ, ΟΜΙΛΟΣ Giovani, Σπίτι

 

Αυτή τη στιγμή η εταιρεία έχει υπό εξέλιξη 25 νέα έργα στις πιο προνομιακές περιοχές της Ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου, τα οποία ξεχωρίζουν για την αρτιότητα τους, για τις υψηλές τους προδιαγραφές, για την έμφαση στην καινοτομία και την ασφάλεια αλλά και για το σεβασμό στο περιβάλλον!

Info: Λεωφόρος 1ης Απριλίου 170, 5280 Παραλίμνι. Τηλ: 23 833780. www.giovani.com.cy