Τον Οργανισμό Γυναικών Επιχειρηματιών Αμμοχώστου είδε ο Γιάννης Καρούσος

ayianapa2 Νέα Αμμοχώστου, ΟΓΕΕ Αμμοχώστου

Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Γιάννης Καρούσος είχε χθες Τρίτη 29 Ιανουαρίου, στο γραφείο του, συνάντηση με την Πρόεδρο και τη Γραμματέα του Οργανισμού Γυναικών Επιχειρηματιών Επαγγελματιών Αμμοχώστου (ΟΓΕΕ) κυρίες Μαρία Μηλιώτη και Αιμιλία Πασή, όπου του έγινε εκτενή ενημέρωση για την ίδρυση του Οργανισμού, τους στόχους και τους σκοπούς του.

ayianapa Νέα Αμμοχώστου, ΟΓΕΕ Αμμοχώστου

Οι κυρίες Μηλιώτη και Πασή εξέφρασαν στον Δήμαρχο τις εγκάρδιες τους ευχαριστίες για την ευγενή και γενναιόδωρη παραχώρηση του Δημοτικού Μουσείου «Θάλασσα» και για την κάλυψη όλων των εξόδων της πρώτης εκδήλωσης της Οργάνωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί απόψε, Τετάρτη 30 Ιανουαρίου στις 7.30μ.μ., όπου θα παραστεί και θα μιλήσει η Υφυπουργός Ναυτιλίας κυρία Νατάσα Πηλείδου με θέμα «Ανάπτυξη και Προοπτικές για το 2019 στους παραγωγικούς τομείς της οικονομίας στην Κύπρο».

Από πλευράς του ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Καρούσος εξέφρασε την ιδιαίτερη χαρά του που οι γυναίκες επιχειρηματίες της περιοχής ένωσαν δυνάμεις και ίδρυσαν ένα τόσο σημαντικό Οργανισμό για την Επαρχία Αμμοχώστου, κάτι το οποίο όπως επισήμανε έλειπε από την περιοχή και διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος Αγίας Νάπας θα στηρίζει και θα συμπαρίσταται στις προσπάθειες υλοποίησης των στόχων του.

Ο κ. Καρούσος ενημέρωσε την αντιπροσωπεία για τα έργα που έχουν μέχρι σήμερα υλοποιηθεί και για αυτά που προγραμματίζονται να γίνουν στο εγγύς μέλλον στην Αγία Νάπα καθώς και τις Πολιτιστικές Εκδηλώσεις που πρόκειται να γίνουν.

Famagusta.News