Έρχεται το Αγροτικό Φεστιβάλ Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Αγίας Νάπας

agrotis ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ, Αγία Νάπα 2018, Αγροτικό Φεστιβάλ Πολιτιστικής Κληρονομιάς, αγροτουρισμός, εκδήλωση, ΕΞΟΔΟΣ, Νέα Αμμοχώστου, Φεστιβάλ

Πραγματοποιείται την Παρασκευή 27 Ιουλίου, στις 8.30μ.μ στην Πλατεία του Αγρότη στην Αγία Νάπα το Αγροτικό Φεστιβάλ Πολιτιστικής Κληρονομιάς, το οποίο διοργανώνει η ΄Ενωση Κυπρίων Αγροτών (ΕΚΑ) Αμμοχώστου σε συνεργασία με τον Δήμο Αγίας Νάπας.

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα παρασκευάζονται παραδοσιακά προϊόντα όπως παστέλι και χαλούμια και θα λειτουργούν περίπτερα, στα οποία θα διατίθενται προς πώληση παραδοσιακά φυτά – πομιλόρκα, αγγουράκια, ρόκα και πεπόνι – όπως επίσης φράουλες και διάφορα παρασκευάσματά της π.χ μαρμελάδες λικέρ κλπ.

Το καλλιτεχνικό μέρος περιλαμβάνει μουσική και τραγούδια από το Μουσικό Σχήμα του Ηλία Κουλουμή με τη συμμετοχή του Αντρέα Νικολάου και χορούς από το Χορευτικό Συγκρότημα «Ρυθμός».

Το Φεστιβάλ έχει ενταχθεί στο Καλοκαιρινό Πολιτιστικό Πρόγραμμα του Δήμου Αγίας Νάπας και τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Επιτροπής Γεωργίας, Βουλευτή ΑΚΕΛ Λεμεσού κ. ΄Αντρου Καυκαλιά.

 

Πηγη: timeoutcyprus.com