Αυτό είναι το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στη φετινή Eurovision (video)

1 2 Eurovision, Hovig

Μόλις χθες κυκλοφόρησε επίσημα ολόκληρο το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη φετινή Eurovision. Το κομμάτι που θα ερμηνεύσει ο Hovig στο Κίεβο ονομάζεται «Gravity». Ο Hovig είναι ένας ιδιαίτερα ταλαντούχος και αγαπητός στο κοινό, Kύπριος ερμηνευτής, αρμενικής καταγωγής.

Τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ έγιναν στο studio 3 του ΡΙΚ. Σκηνοθέτης ήταν ο Αιμίλιος Αβραάμ, η διεύθυνση φωτογραφίας ανήκε στον Σωφρόνη Σωφρονίου, η ενδυματολογική επιμέλεια στον Νότη Παναγιώτου, ενώ την ευθύνη της καλλιτεχνικής διεύθυνσης ανέλαβε ο Χάρης Σάββα. Στο βίντεο συμμετέχει η χορεύτρια Ναταλία Μιχαήλ.

Ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision 2017, θα διεξαχθεί στo Kίεβο της Ουκρανίας στις 9, 11 και 13 Μαΐου.

2 Eurovision, Hovig

Τη φετινή συμμετοχή της Κύπρου υπογράφει ο μετρ του διαγωνισμού Thomas G:Son, από τη Σουηδία. Έχει γράψει δεκάδες τραγούδια που συμμετείχαν σε τελικούς χωρών όλης της Ευρώπης, ενώ η μεγαλύτερη επιτυχία του στο διαγωνισμό είναι το «Euphoria» της Loreen όπου και κατέκτησε την πρώτη θέση το 2012.

Η Κύπρος θα εμφανιστεί στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιτελικού της Eurovision 2017 στις 9 Μαΐου, διεκδικώντας ένα από τα δέκα εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό.

Το τραγούδι ήδη έχει κάνει την εμφάνισή του στον τελικό εθνικό διαγωνισμό της Αρμενίας, ενώ προγραμματίζεται να παρουσιαστεί και στον τελικό της Ελλάδας στην Αθήνα και αποκομίζει τα καλύτερα σχόλια.

Εμείς δεν μπορούμε παρά να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον Hovig και την Κύπρο μας.