Επειδή είναι πιθανό αργότερα να αλλάξετε γνώμη και να αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε ξανά την υπηρεσία, το Facebook, αποθηκεύει όλες τις πληροφορίες του προφίλ σας σας (φίλους, φωτογραφίες, ενδιαφέροντα κτλ.), ώστε να είναι διαθέσιμες ξανά όταν επιστρέψετε. Άλλωστε δεν είναι λίγοι εκείνοι που απενεργοποιούν τους λογαριασμούς τους προσωρινά και μετά επανέρχονται.
Παρόλα αυτά, αν είστε απολύτως βέβαιοι ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε ξανά το Facebook και θέλετε να διαγραφεί οριστικά ο λογαριασμός σας, τότε θα πρέπει να υποβάλετε σχετικό αίτημα σε αυτήν εδώ τη διεύθυνση:
https://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account
Να θυμάστε όμως ότι δεν θα μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά το λογαριασμό σας, ούτε να ανακτήσετε τα περιεχόμενα ή τις πληροφορίες που είχατε.
Αν για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, θα χρειαστεί να αλλάξετε κωδικό πρόσβασης. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε το σύνδεσμο “Ξεχάσατε τον κωδικό σας;”, κάτω από το πεδίο στο οποίο κανονικά θα πληκτρολογούσατε τον κωδικό πρόσβασης. Αφού ακολουθήσετε τις οδηγίες για την αλλαγή του κωδικού πρόσβασης και συνδεθείτε, απενεργοποιήστε ή διαγράψτε το λογαριασμό σας ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα.
Πηγή: Proho.gr
Ο Δήμος Παραλιμνίου – Δερύνειας πραγματοποίησε συνάντηση με τις οικογένειες των πεσόντων και αγνοουμένων του…
Ο Δήμος Αγίας Νάπας, στο πλαίσιο του θεσμού «Ανοικτό Σχολείο Δήμου Αγίας Νάπας», συνεχίζει για…
Μεγάλος αριθμός αμπούλων υποξειδίου του αζώτου εντοπίστηκαν χθες βράδυ από μέλη της Αστυνομίας, μετά από…
Μαζικές διαγραφές επικοινωνιών, αλλά και στοχευμένες αναζητήσεις για την προποφόλη, τη μιδαζολάμη και τις επιπτώσεις…
Η Τρίτη είναι η πιο πιθανή μέρα για να εκδηλωθούν εκτεταμένα και έντονα καιρικά φαινόμενα,…
Ο κ. Υπουργός παρευρέθηκε στο 1ο Φεστιβάλ Ψαριού – Γιορτή του Ψαρά, στο Αλιευτικό Καταφύγιο…