Όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα ArsTechnica, σε περίπτωση που κάποιος κρατήσει το link της φωτογραφίας σας, θα συνεχίσει να έχει πρόσβαση σε αυτήν ακόμα και τρία χρόνια αφού την έχετε διαγράψει.
Η αποκάλυψη αυτή έρχεται μάλιστα λίγους μήνες μετά την επίσημη δέσμευση της Facebook να διορθώσει την πολιτική ασφαλείας της. Σύμφωνα με εκπρόσωπο τύπου της εταιρείας, το νέο σύστημα φωτογραφιών βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση του και μόνο ένας μικρός αριθμός φωτογραφιών είναι διαθέσιμος μετά τη διαγραφή του.
Λίγες ή πολλές, το ζήτημα θα πρέπει να επιλυθεί το συντομότερο, γιατί όταν κάποιος επιλέγει “Delete This Photo”, θέλει να διαγράψει τις φωτογραφίες του άμεσα και ολοκληρωτικά.
Πηγή: arstechnica.com
Πρόληψη εισόδου και εξάπλωσης του ακάρεως Tropilaelaps mercedesae από τις κατεχόμενες περιοχές. Συγκεκριμένα, το Τμήμα…
Με τη μαγεία του Μεσαίωνα, εντυπωσιακά διεθνή καλλιτεχνικά θεάματα, παραμυθένιες μορφές, ιστορικές αναπαραστάσεις και τη…
Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14.10.2026 στα γραφεία του Δημοτικού Διαμερίσματος Δερύνειας, σύσκεψη για την ανάπλαση και…
Ασθενής χαμηλή πίεση θα επηρεάζει την περιοχή μέχρι αύριο, ενώ ασθενής ψηλή πίεση αναμένεται από…
Προγραμματίζουν συναυλίες στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λάρνακα, δύο από τα μεγάλα αστέρια της παγκόσμιας…
Κρίσιμη αλλά σταθερή χαρακτηρίζεται από τους θεράποντες ιατρούς η κατάσταση του 18χρονου οπλίτη της Εθνικής…