Η Ingun Bekkevold από τη Νορβηγία επισκέφθηκε την Αγία Νάπα 53 φορές

a 24 Γιάννης Καρούσος, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
a 828 Γιάννης Καρούσος, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Συνολικά 53 φορές επισκέφθηκε την Αγία Νάπα η Νορβηγίδα περιηγήτρια Ingun Bekkevold, η οποία χθες ανακηρύχθηκε από τον Δήμαρχο Γιάννη Καρούσο σε «Πρέσβειρα του Τουρισμού της Αγίας Νάπας».

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Νάπας αναφέρεται ότι «ο κ. Καρούσος απένειμε στην κυρία Bekkevol αναμνηστική πλακέτα και την παρασημοφόρησε με το έμβλημα του «Πρέσβη του Τουρισμού της Αγίας Νάπας».

Ο Δήμαρχος εξέφρασε στην κυρία Bekkevold «τις θερμές ευχαριστίες» του ιδίου και του Δημοτικού Συμβουλίου για το γεγονός ότι «για πολλοστή φορά επισκέφθηκε την Αγία Νάπα αλλά και για το ότι η Αγία Νάπα παρέμεινε από το 1987 μέχρι σήμερα ο μοναδικός προορισμός για τις διακοπές της».

Αυτό συνέχισε «αποδεικνύει με τον πιο έμπρακτο τρόπο πόσο πολύ αγαπάτε την πόλη μας γι’ αυτό ο τίτλος της «Πρέσβειρας του Τουρισμού της Αγίας Νάπας» δικαιωματικά σας ανήκει» και ευχήθηκε σύντομα ο Δήμος να τιμήσει την κυρία Bekkevold για την 60ή της επίσκεψη.

Η νέα πρέσβειρα ευχαρίστησε τον Δήμαρχο αναφέροντας πως «η μεγάλη αγάπη που τρέφει για την Αγία Νάπα την οδήγησε να την επισκεφθεί τόσες πολλές φορές. Η Αγία Νάπα θα είναι για πάντα ο τόπος για τις διακοπές μου» κατέληξε.

a1 10 Γιάννης Καρούσος, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
SotiraNews