Ισπανία: Άνδρας προσπάθησε να πνίξει τη σύντροφό του σε συντριβάνι – Την έσωσαν περαστικοί

Ένας άνδρας προσπάθησε να πνίξει την σύντροφό του σε ένα σιντριβάνι σε πόλη της Ισπανίας, καθώς πίστευε ότι του έκλεψε το κινητό.

ispania sintrivani pnigmos

Ένα συγκλονιστικό βίντεο δείχνει τη στιγμή που περαστικοί ξυλοκοπούν έναν άνδρα, ο οποίος προσπάθησε να πνίξει την σύντροφό του σε ένα δημόσιο σιντριβάνι στην Ισπανία.

Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, ο 52χρονος άνδρας, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν δοθεί στην δημοσιότητα, αντιμετωπίζει πλέον κατηγορίες για απόπειρα δολοφονίας.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας δροσιζόταν μαζί με την σύντροφό του σε ένα συντριβάνι σε ισπανική πόλη, την περασμένη Τρίτη, όταν ένας περαστικός προσφέρθηκε να τους τραβήξει φωτογραφία. Στη συνέχεια ο περαστικός έκλεψε το κινητό του άνδρα και έφυγε τρέχοντας.

Ο άνδρας έγινε έξαλλος καιπροσπάθησε να πνίξει τη σύντροφό του μέσα στο συντριβάνι, καθώς πίστευε ότι η γυναίκα είχε άμεση σχέση με την κλοπή του κινητού του.

Στο βίντεο, ακούγεται μια φωνή να λέει “Θα την σκοτώσει“, ενώ το πλήθος παρακαλάει τον άνδρα να αφήσει την σύντροφό του. Ο δράστης δεν ακούει τον κόσμο και τότε ένας περαστικός με κόκκινο μπλουζάκι βουτά στο συντριβάνι και αρπάζει τον άνδρα απ’ το λαιμό. Ξαφνικά ένας δεύτερος περαστικός επεμβαίνει και αρχίζουν να ξυλοκοπούν τον δράστη.

Στη συνέχεια αστυνομικές δυνάμεις φτάνουν στο σημείο και συλλαμβάνουν τον δράστη, ενώ διασώστες περιοποιούνται την άτυχη γυναίκα.

news247.gr