Μποϊκοτάρουν την υπεραγορά που κατήγγειλε τον 70χρονο

a 2

Άνευ προηγουμένου κινητοποίηση πολιτών σημειώθηκε από χθες, όταν είδε το φως της δημοσιότητας είδηση που αφορούσε επιβολή προστίμου ύψους 250 ευρώ, σε ηλικιωμένο 70 ετών, ο οποίος έκλεψε ένα φιλέτο κοτόπουλο από υπεραγορά στη Λάρνακα προκειμένου να ταΐσει τον εγγονό του, που πάσχει από διαβήτη.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε ο ηλικιωμένος ενώπιον Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας κατά την εκδίκαση της υπόθεσης, την περασμένη Τετάρτη, προέβη σε αυτή την κίνηση λόγω του ότι δεν είχε λεφτά και δεν ήθελε να αφήσει νηστικό το εγγόνι του.

Καταδίκη 70χρονου που έκλεψε για να ταΐσει το εγγόνι του

Εκατοντάδες κόσμου από χθες, έχουν «βουλιάξει» το διαδίκτυο σε αναρτήσεις όπου αναφέρουν το όνομα της υπεραγοράς στην οποία είχε γίνει το συμβάν, καλώντας σε μαζικό μποϊκοτάζ προς την εν λόγω υπεραγορά.

Το SigmaLive μετά από έρευνα εντόπισε τόσο την υπεραγορά που κατηγορείται δημόσια, όσο και τον ιδιοκτήτη της, προκειμένου να διασταυρωθούν τα γεγονότα.

Η αναφορά που γίνεται από εκατοντάδες πολίτες είναι για την υπεραγορά Micro η οποία βρίσκεται στο κέντρο της Λάρνακας. Ωστόσο η εν λόγω υπεραγορά, ήταν ιδιοκτησίας Ορφανίδη και τώρα έχει κλείσει, μετά το λουκέτο που έβαλε η παλαιότερη αλυσίδα υπεραγορών στην Κύπρο τον Δεκέμβριο του 2012. Ένα χρόνο μετά, ο επιχειρηματίας προέβη σε ένα νέο επιχειρηματικό βήμα ανοίγοντας τα καταστήματα Micro, το καλοκαίρι του 2013.

Σήμερα, στο εν λόγω κτήριο λειτουργεί νέα υπεραγορά υπό την ιδιοκτησία του Κυριάκου Αγρότη και της συνεταίρου του, οι οποίοι όπως δηλώνει ο ίδιος στο SigmaLive δεν έχουν καμιά απολύτως σχέση με το εν λόγω συμβάν το οποίο έγινε προτού αναλάβουν αυτοί τα ηνία της νέας υπεραγοράς που δεν έχει όπως ξεκαθαρίζει καμιά σχέση με το προηγούμενο καθεστώς.

Στις 18 Σεπτεμβρίου 2017 ο κ.Αγρότης μπήκε πρώτη φορά μέσα στην υπεραγορά και αγόρασε εξοπλισμό και στοκ (ξηρή τροφή), όπως αναφέρει ο ίδιος.

Κληθείς αν απαντήσει στα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας ο κ.Αγρότης ξεκαθάρισε ότι σε καμιά περίπτωση, το εν λόγω συμβάν με τον ηλικιωμένο δεν έγινε ενόσω αυτός έχει την υπεραγορά και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να λάβει νομικά μέτρα σε περίπτωση που κατηγορηθεί η δική του υπεραγορά.

Πηγή: SigmaLive