Γυναίκα στην Πάφο οραματίσθηκε σημείο στο οποίο βρέθηκαν ανθρώπινα οστά

α Πάφος

Αριθμός κρανίων και ανθρώπινων οστών βρέθηκε την Πέμπτη κοντά στο ξωκκλήσι Παναγίας Χρυσοσπηλιώτισσας στις Αρόδες, στην επαρχία Πάφου. Το πλέον παράξενο στοιχείο της υπόθεσης, είναι ότι το νήμα της υπόθεσης ξετυλίχθηκε όταν γυναίκα, κάτοικος της περιοχής, εμφανίσθηκε στην Αστυνομία Πέγειας και ανέφερε ότι οραματίσθηκε πως στο συγκεκριμένο ξωκκλήσι υπάρχουν θαμμένοι ανθρώπινοι σκελετοί.

Αν και οι αναφορές της γυναίκας αντιμετωπίσθηκαν με δυσπιστία αρχικά, εντούτοις, με τη συνοδεία αστυνομικών και μελών της κοινοτικής Αρχής Αρόδων, η γυναίκα υπέδειξε το σημείο όπου βάσει του οραματισμού της υπήρχαν τα ανθρώπινα οστά. Η ανασκαφή που ακολούθησε, σε μικρό βάθος από την επιφάνεια, αποκάλυψε όντως πέντε ανθρώπινα κρανία και αριθμό άλλων οστών, που επίσης φαίνεται να είναι ανθρώπινα.

Αστυνομική δύναμη παρέμεινε κατά τη διάρκεια της νύχτας στη σκηνή, η οποία φρουρείται, και την Πρασκευή θα διενεργηθούν ειδικές εξετάσεις από ανθρωπολόγους του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής και από λειτουργούς του Τμήματος Αρχαιοτήτων που ενημερώθηκαν σχετικά για διενέργεια περαιτέρω ερευνών γύρω από την ασυνήθιστη υπόθεση. Προ μηνός περίπου, στο ίδιο εκκλησιαστικό σημείο των Αρόδων είχε επίσης εντοπισθεί μικρός αριθμός ανθρωπίνων οστών που παραλήφθηκαν από τις αρμόδιες
Αρχές.

*Φωτό Αρχείου
Πηγή: Φιλελεύθερος