«Ο κορωνοϊός σταμάτησε την καρδούλα του»-Συγκλονίζει η εγγονή του 83χρονου

d0d2132365df5d599d18079f1eee2e49 Coronavirus, εγγονή 83χρονου, ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ, συγκλονιστικό μήνυμα

Συγκλονίζει το μήνυμα της εγγονής του 83χρονου που έχασε χθες τη ζωή του από τον κορωνοϊό.

Το μήνυμα που ανήρτησε σε Μέσο κοινωνικής δικτύωσης πραγματικά συγκινεί, ενώ τονίζει πως γράφει αυτό το μήνυμα για τον παππού της και για να ευαισθητοποιήσει κάποιους που δεν αντιλαμβάνονται τη σοβαρότητα της κατάστασης.

«Σας παρακαλώ μείνετε στο σπίτι σας σταματήστε την δουλειά σας αν αυτό είναι εφικτό προσέχεται τα παιδάκια σας τα αδέρφια σας τους παππούδες σας και τις γιαγιάδες σας», σημειώνει μεταξύ άλλων.

Αυτούσιο το συγκλονιστικό της μήνυμα:

Σήμερα έφυγε από την ζωή ο αγαπημένος μας παππούς. Δεν κατάφερε να κερδίσει αυτή την αρρώστια που λέγεται κορονοϊος.

Δεν μπορούσαμε να είμαστε στο πλευρό του όλη αυτή την βδομάδα που έδινε την δική του μάχη. Δεν μπορούσαμε να τον κρατήσουμε από το χέρι να του δώσουμε δύναμη και θάρρος να παλέψει. Νιώθαμε ασήμαντοι και ανήμποροι που δεν ήμασταν κοντά στον αγαπημένο μας άνθρωπο. Στον άνθρωπο που μας μεγάλωσε με αξίες και ιδανικά. Σε κανένα δεν αξίζει να πεθάνει μόνος και αβοηθητος. Δεν μπορούμε να τον φιλήσουμε ούτε για το τελευταίο αντίο. Αυτο τον άνθρωπο που ήταν πάντα δίπλα στην οικογένεια του δίπλα στα εγγόνια του. Δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή. Ο κορονοϊός σταμάτησε την καρδούλα του. Δεν ξέρουμε πως θα του πούμε το τελευταίο αντίο. Κανένας δεν μπορεί να καταλάβει αυτό που νιώθουμε και πως το βιώνουμε να μην μπορείς να είσαι κοντά στους αγαπημένους σου ανθρώπους και η οικογένεια να θρηνεί ο ένας μακριά από τον άλλο.

Δεν γράφω αυτό το μήνυμα ούτε για να μας λυπηθεί κάποιος αλλά ούτε και για να γράψω δημόσια τα συναισθήματα μου.

Γράφω αυτό γιατί ίσως με το δικό μας θρήνο και τόσο άδικο χαμό καταλάβουν και ευαισθητοποιηθούν κάποιοι από αυτούς που δεν κατάλαβαν την σοβαρότητα της κατάστασης που βρίσκεται η κοινωνία μας. Σας παρακαλώ μείνετε στο σπίτι σας σταματήστε την δουλειά σας αν αυτό είναι εφικτό προσέχεται τα παιδάκια σας τα αδέρφια σας τους παππούδες σας και τις γιαγιάδες σας. Σας παρακαλώ μείνετε στο σπίτι σας δεν είναι μαγκιά να ξεγελάμε το σύστημα και να βγαίνουμε για μια ασήμαντη βόλτα. Μην θρηνήσουμε αλλά θύματα.

Ο θεός παππού μας να αναπαύσει την ψυχούλα σου. Σε αγαπάμε και θα είσαι πάντα στην καρδιά μας. Καλό σου ταξίδι λεβεντάνθρωπε μας. Αιωνία σου η μνήμη. Θα είσαι πάντα στην καρδιά μας.
Είσαι στο πλευρό της αγαπημένης μας γιαγιάς.

Πηγή: sigmalive