ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Διαμαρτυρία για πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας

Πλειστηριασμός Νέα Αμμοχώστου, Πλειστηριασμοί Κατοικιών

Δυο πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας γίνονται σήμερα σε Παραλίμνι και Λεμεσό.

Σύμφωνα με το κίνημα κατά των εκποιήσεων, πραγματοποιείται σήμερα απόπειρα πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας στην Οδό Αγίου Όρους 42 στο Παραλίμνι στις 9.30 το πρωί και υπεύθυνη Τράπεζα είναι η Ελληνική.

Όπως τονίζεται, το δικαστήριο απέρριψε προσφυγή της πενταμελούς οικογένειας, παρά το γεγονός ότι η επίδοση των ειδοποιήσεων δεν έγινε σωστά, πράγμα που σύμφωνα με τον νόμο είναι λόγος αναστολής του πλειστηριασμού.

Παράλληλα το Κίνημα Ενάντια στις εκποιήσεις εξέδωσε κάλεσμα στους πολίτες να δώσουν το παρόν τους σε εκδήλωση διαμαρτυρίας για την αποτροπή του πλειστηριασμού.

Το κάλεσμα αυτούσιο:

Καταιγίδα πλειστηριασμών κατοικίας!
Μόλις πήραμε ενημέρωση για πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας :
Αύριο, μέρα Τρίτη, 14/05/2019, θα γίνει απόπειρα πλειστηριασμού στο Παραλίμνι. Ο χώρος είναι η Οδός Αγίου Όρους 42 και η ώρα 9.30 το πρωί. Η υπεύθυνη Τράπεζα είναι η Ελληνική.
Το δικαστήριο απέρριψε προσφυγή της οικογένειας παρά το γεγονός ότι η επίδοση των ειδοποιήσεων δεν έγινε σωστά πράγμα που σύμφωνα με τον νόμο είναι λόγος αναστολής του πλειστηριασμού !Οι δικαστές εκδύθηκαν και το τελευταίο φύλλο συκής!!

Όσοι και όσες μπορούν να συμπαρασταθούν στην 5μελή οικογένεια να είναι εκεί. Ελπίζω η παρουσία του κόσμου να είναι αποτρεπτική.

Καλούμε συγγενείς, φίλους και συνδημότες να ευρίσκονται εκεί δίπλα στη οικογένεια.
Στην Λεμεσό αύριο στην οδό Παρθενώνος 22 στον Ύψωνα στις 9 το πρωί θα γίνει πλειστηριασμός κατοικίας που βρίσκεται στην οδό Πέτρου και Παύλου και είναι η πρώτη κατοικία Οικογένειας !
Και εδώ καλούμε μέλη της οικογένειας, συγγενείς, γείτονες και όλους όσους ευαισθητοποιούνται να είναι παρόντες στον χώρο του πλειστηριασμού.

Ας δώσουμε όλοι το παρόν μας να ακυρώσουμε και αυτούς τους πλειστηριασμούς !

Πηγή: Διάλογος