Συγκλονίζει ο 17χρονος που έχασε δάκτυλα από κροτίδα: «Εν εσκέφτηκα..»

6135fdce8b60a49983f7aca3b3a3e28e 17χρονος, ατύχημα με κροτίδα, Κύπρος

Λόγια που συγκλονίζουν, γραμμένα από έναν νεαρό που το Μεγάλο Σάββατο, έπαιξε κυριολεκτικά τη ζωή του κορώνα γράμματα. Ο 17χρονος απ’ την Έγκωμη έχασε δάκτυλα απ’ το ένα του χέρι αφού εξερράγη στα χέρια του κροτίδα.

Ο νεαρός διακομίστηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη ακρωτηριασμό στον αντίχειρα, τον δείκτη και σε μέρος του μεσαίου δακτύλου του. Ακολούθως διακομίσθηκε σε ιδιωτική κλινική στη Λεμεσό όπου του έγινε μερική αποκατάσταση.

Ο ίδιος σε μήνυμά του στο facebook, γράφει:

«Έσιει τόσες μέρες διαβάζω πράματα που αφορούν εμένα νε ξέρω το ότι έκαμα μία μεγάλη βλακεια απερισκεψια. Εν εσκέφτηκα το τι μπορεί να γίνει μετά δυστυχώς κάποιες φορές πρέπει να πάθεις για να μάθεις εγώ προσωπικά ένα αντέξω ευχαριστώ ούλλους για τες ευχές σας παρακαλώ τους συμμαθητές μου τους φίλους μου τζαι οποίο άλλο εφηβο να μεν ξανά πιάσει κροτίδα στα χέρια του όλοι μας τα ελεγαν καμετετο για την οικογένεια σας οι για κάποιο άλλο νΑ σκέφτετε την μάμα σας τον παπά σας που ένα τον πιάσει τηλέφωνο ο αστυνομία τζαι να τους πει ο γιος σας ΈΚΟΨΕ ΤΑ ΔΆΚΤΥΛΑ ΤΟΥ ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΑΚΡΙΆ ΑΠΌ ΤΕΣ ΚΡΟΤΙΔΕΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΏ.ΑΡΓΗΣΑ ΑΛΛΆ ΈΜΑΘΑ…»

15e9e9365dc8f4 17χρονος, ατύχημα με κροτίδα, Κύπρος

Πηγή: sigmalive