39χρονης Βρετανίδας με κορωνοϊό που προειδοποιεί: «Μην το ρισκάρετε» (Βίντεο)

c64582450829e5cee69fd1f06fd04fe9 Coronavirus, βρετανίδα, Κορονοϊός, κρούσμα κορονοϊού, προειδοποιεί

Ένα συγκλονιστικό βίντεο ανέβασε μια 39χρονη ασθενής με κορωνοϊό από το Ηνωμένο Βασίλειο, περιγράφοντας από το νοσοκομειακό της κρεβάτι τα συμπτώματα του ιού. Στο βίντεο που δημοσίευσε η Mail Οnline, περιγράφοντας την αναπνοή της, λέει πως είναι «σαν να έχεις γυαλί στους πνεύμονες».

Η κοπέλα στο βίντεο περιγράφεται ως μια υγιής γυμνάστρια που θεωρούσε ότι το ζήτημα του κορωνοϊού ήταν υπερβολικό. Εξήγησε πως έκανε το βίντεο για να προειδοποιήσει τους άλλους που δεν έχουν ακόμη αποστασιοποιηθεί από κοινωνική άποψη.

Στο βίντεο, το οποίο έχει διαδοθεί ευρέως στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, η Tara Jane Langston, που βρίσκεται στο νοσοκομείο Hillingdon Hospital του Λονδίνου έδειξε στους τηλεθεατές τους δύο σωλήνες στα χέρια της και τον αναπνευστικό σωλήνα που χρησιμοποίησε, για να την βοηθά στην αναπνοή της.

Από την πραγματοποίηση του βίντεο, έχει ανακτήσει εν μέρει την υγεία της και έχει απομακρυνθεί από την Μονάδα Ενταντικής Θεραπείας, ανέφερε η MailOnline την Πέμπτη.

«Αν κάποιος σκέφτεται να πάρει οποιεσδήποτε πιθανότητες, ρίξτε μια ματιά σε εμένα … Γιατί αν γίνει πραγματικά κακό, τότε θα καταλήξετε εδώ.”

Είπε ότι ακόμη και η κατάστασή της (την ώρα του βίντεο) είναι “10 φορές καλύτερη”, από ό,τι αισθανόταν νωρίτερα.

Πηγή: sigmalive