Αδερφές κάνουν twerk στον τάφο του στρατιώτη πατέρα τους – Κινδυνεύουν με φυλάκιση 5 ετών

Δήλωσαν επί λέξη: «Νομίζαμε ότι αυτό θα κάνει χαρούμενο τον πατέρα μας»

626F4222 9DF3 48B1 879E 793297B25AB1

Δύο αδερφές επισκέφθηκαν τον τάφο του πατέρα τους ο οποίος πέθανε στην προσπάθεια να υπερασπιστεί την Ουκρανία κατά τη ρωσική εισβολή. Tώρα όμως κινδυνεύουν με ποινή φυλάκισηςαφού δημοσίευσαν ένα βίντεο στο οποίο χόρευαν και έκαναν twerk δίπλα από τους τάφους των νεκρών στρατιωτών προκαλώντας πολλές αρνητικές αντιδράσεις.

Αρχικά, οι ίδιες υποστήριξαν πως ο πατέρας τους θα χαιρόταν με τον χορό τους, όμως αργότερα παραδέχτηκαν πως έκαναν λάθος και ότι το βίντεο είναι ακατάλληλο.

Σύμφωνα με την Dailymail, η αστυνομία είπε πως οι κοπέλες κατηγορούνται για βεβήλωση τάφου και κινδυνεύουν με φυλάκιση έως και πέντε έτη. Ο πατέρας τους φέρεται να ήταν στρατιώτης της 95ης Ταξιαρχίας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας που σκοτώθηκε κοντά στο Izium, στην ανατολική περιοχή του Ντόνετσκ.

Μετά τις έντονες αντιδράσεις, μια από τις αδερφές αποφάσισε να ζητήσει συγγνώμη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λέγοντας: «Η αδερφή μου και εγώ ζητάμε συγγνώμη. Τιμούμε κάθε πεσόντα στρατιώτη για την πατρίδα μας. Επισκεφθήκαμε τον τάφο του πεσόντα πατέρα μας, ο οποίος πέθανε κοντά στο Izium. Δυστυχώς, δεν ήταν πολύ σωστό να δημοσιεύσουμε αυτού του είδους βίντεο αν και δεν είχαμε σκοπό να δυσφημήσουμε τους ήρωες».

 

Πηγή: reader.gr