Αδερφός του Κέβιν Σπέισι: «Ο πατέρας μας ήταν ναζιστής και με βίαζε»

Μεγάλωσε με έναν πατέρα που ήταν οπαδός των Ναζί, ο οποίος βίαζε τον αδερφό του και μάλιστα τόσο συχνά που είχε αποκτήσει το υποκοριστικό «The Creature».

Αυτά καταγγέλει ο μεγαλύτερος αδερφός του, Κέβιν Σπέισι, Ρανταλ Φόουλερ, για τον βραβευμένο με ΄Οσκαρ ηθοποιό που έχει βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας μετά τις καταγγελίες σε βάρος του για σεξουαλική επίθεση από τον ηθοποιό, ΄Αντονι Ραπ όταν ο τελευταίος ήταν 14 ετών. Καταγγελίες που συνέπεσαν με την ανακοίνωση της Netflix πως ο έκτος κύκλος της δημοφιλούς σειράς House of Cards που ο 58χρονος Σπέισι πρωταγωνιστεί θα προβληθεί τον Ιούνιο του 2018 θα είναι ο τελευταίος. Θυμίζουμε πωςπου με αφορμή το επεισόδιο δήλωσε πως επιθυμεί να ζήσει ως «γκέι άντρας».

Σύμφωνα με τον μεγαλύτερο αδερφό του Κέβιν Σπέισι και τις δηλώσεις του στη DailyMail.com, ο πατέρας τους, Τόμας Τζέφρεϊ Φόουλερ, ήταν μέλος του ναζιστικού κόμματος των ΗΠΑ όταν ο Κέβιν Σπέισι κι ο αδερφός του ήταν ακόμα μικρά παιδιά. Υιοθέτησε το ίδιο μουστάκι με τον Αδόλφο Χίτλερ και συστηματικά βίαζε τον μεγαλύτερό του γιο, Ράνταλ Φόουλερ. Κι όσο για τη δική του αντίδραση, ο Ράνταλ ανέφερε: «Απειλούσα διαρκώς τον πατέρα μου ότι αν άγγιζε τον αδερφό μου, θα ενημέρωνα τη μητέρα μου για το ότι συνέβαινε κι αυτό θα διέλυε την οικογένεια». Η, δε, έννοια του Ράνταλ να προστατέψει τον μικρότερο αδερφό του, Κέβιν, ήταν αυτό που τον κράτησε στη ζωή και τον απέτρεψε απ’ αυτό που φαινόταν να είναι μονόδρομος: Να αυτοκτονήσει. 

Κι όσο για τη μητέρα τους; Φαίνεται πως κατά βάθος γνώριζε τι γινόταν κι είχε τηρήσει σιγή ιχθύος, σύμφωνα με τον μεγάλο αδερφό του Κέβιν Σπέισι, ο οποίος εργάζεται ως σωσίας του δημοφιλούς τραγουδιστή των ’80’s Ροντ Στιούαρτ και εξασκεί το επάγγελμα του οδηγού λιμουζίνας στο ΄Αινταχο. Ζει απομακρυσμένος και χωρίς επαφή με τον διάσημο αδερφό του παρ’ ότι αυτός κι η αδερφή τους, Τζούλι, βίωσαν όλοι μαζί την αυταρχική συμπεριφορά του πατέρα τους. Η Τζούλι έφυγε από το σπίτι σε ηλικία 18 ετών.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της συνένετυξής του, ο Φάουλερ, περιέγραψε τον Κέβιν Σπέισι ως ένα «άδειο δοχείο» που δεν απέκτησε καμία ουσιαστική σχέση στη ζωή του παρά μόνο με τη μητέρα του. «Κανέας από τα τρία αδέρφια δεν είχε τη δυνατότητα να μεγαλώσει (σωστά) σε μια οικογένεια με δυο διαλυμένους γονείς». Οσο για τον Κέβιν Σπέισι, διάλεξε να γίνει ηθοποιός επιλέγοντας μια… έξοδο διαφυγής απ’ όλα αυτά.

Ο Τόμας Τζέφρεϊ Φόουλερ πέθανε σε ηλικία 68 ετών την δεκαετία του ’90, ενώ η μητέρα τους απεβίωσε το 2003.

 

 

 

Πηγή: TheToc

Ροη Ειδησεων

Θεόδωρος Πυρίλλης: “Δε χρωστάω τίποτα σε κανένα κόμμα” (ΒΙΝΤΕΟ-ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ)

Ο Δήμαρχος Παραλιμνίου Θεόδωρος Πυρίλλης καλεσμένος στην εκπομπή Famagusta Talks με τη Γαβριέλλα Ζάρτηλα. Μιλάει…

18 Μαΐου, 2024

Κουμής: Εντός των στόχων μας τα στατιστικά στοιχεία των αφίξεων

Τα στατιστικά στοιχεία αφίξεων του πρώτου τετραμήνου του 2024 καταδεικνύουν ότι είμαστε μέσα στους στόχους…

17 Μαΐου, 2024

Κιβωτός του Κόσμου: Ξεκίνησε η δίκη του πατέρα Αντώνιου για τις κακοποιήσεις παιδιών

Με την κατάθεση της Σαμάνθας Στρατιδάκη, η οποία είναι ειδική επιστήμονας στον Συνήγορο του Πολίτη…

17 Μαΐου, 2024

Υπουργός Εσωτερικών: «Ταύτιση απόψεων στην Υπουργική»

Από τη σημερινή συζήτηση καταγράφεται η ταύτιση απόψεων σε σχέση με την πρωτοβουλία της Κυπριακής…

17 Μαΐου, 2024

H ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας για τα απειλητικά email στα σχολεία

Το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΑΝ), ενημερώνει ότι μεγάλος αριθμός δημόσιων σχολείων στην Κύπρο…

17 Μαΐου, 2024

Νεκρή 77χρονη στην άσφαλτο – Την εγκατέλειψε ο οδηγός

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 6:00 το πρωί σήμερα στην Κοκκινοτριμιθιά,…

17 Μαΐου, 2024