Αυστραλία: Έκαψε την οικογένειά του μέσα στο αυτοκίνητο

Αστυνομία, Αυστραλία, Έγκλημα, κάηκαν ζωντανοί

Ασύλληπτη τραγωδία στο Μπρισμπέιν της Αυστραλίας, όπου μία οικογένεια πατέρας, μητέρα με τα τρία τους παιδιά κάηκαν ζωντανοί μέσα στο αυτοκίνητό της που ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι τους.

Ο πατέρας και τα τρία παιδιά, όλα κάτω των 10 ετών, κάηκαν ζωντανοί, ενώ σε πολύ κρίσιμη κατάσταση ήταν η μητέρα των παιδιών, καθώς έφερε σοβαρά εγκαύματα σε όλο της το σώμα.

Η φωτιά ξέσπασε, με τους γείτονες να βγαίνουν έντρομοι έξω και να καλούν την Πυροσβεστική. Κατάφεραν να βγάλουν την γυναίκα από το αυτοκίνητο, όπως και τα παιδιά, τα οποία ωστόσο ήταν νεκρά.

Ο επικεφαλής της Αστυνομίας στο Μπρισμπέιν, Μαρκ Τόμπσον, επιβεβαίωσε τους θανάτους, κάνοντας λόγο για μία από τις «πιο σκληρές εικόνες που έχω δει ποτέ».

Ωστόσο, η απίστευτη οικογενειακή τραγωδία ολοκληρώθηκε με τον θάνατο της μητέρας.

Όπως αποδείχθηκε, ο πρώην αθλητής του ράγκμπι, Ρόουαν Μπάξτερ, έβαλε εσκεμμένα τέλος στη ζωή της οικογένειάς του, με τα ΜΜΕ της Αυστραλίας να αναφέρουν πως έλουσε αυτήν και τα παιδιά τους με βενζίνη, βάζοντας φωτιά στο όχημα, ενώ ήταν μέσα μαζί τους, αυτοκτονώντας, πριν καεί κι αυτός.

Ο ίδιος και τα τρία παιδιά, όλα κάτω των 10 ετών, απεβίωσαν, ενώ η σύζυγός του, Χάνα Μπάξτερ, μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένη σε νοσοκομείο του Μπρισμπέιν, αλλά δεν άντεξε πάνω από 24 ώρες και «έσβησε» κι αυτή. Τα παιδιά τους ήταν η 4χρονη Λάινα, η 6χρονη Αλίγια και ο 3χρονος Τρέι.

Η Αστυνομία δεν έχει επιβεβαιώσει προς το παρόν πως πρόκειται για υπόθεση δολοφονίας-αυτοκτονίας, καθώς οι έρευνες συνεχίζονται.

Πηγή: philenews