Αυτό είναι το πιο ακριβό διαμέρισμα που «αγγίζει» τον ουρανό

Το πολυτελές σπίτι περιλαμβάνει επτά υπνοδωμάτια, ιδιωτικές βεράντες και κήπους και απεριόριστη θέα

C7BA9A57 B4D7 4870 9715 8D1E0301E2E0

Είναι η Sky Villa και βρίσκεται… κυριολεκτικά στον ουρανό. Πρόκειται για το τριώροφο ρετιρέ του πύργου Bulgari Lighthouse που αναπτύσσεται σε έκταση 3.620,45 τετραγωνικών μέτρων και για το ακριβό διαμέρισμα στο Ντουμπάι, καθώς κοστίζει 112 εκατ. δολάρια.

Το σπίτι περιλαμβάνει εννέα υπνοδωμάτια, ιδιωτικές βεράντες και κήπους στον τελευταίο όροφο και φυσικά με απεριόριστη θέα.

Σύμφωνα με ανάρτηση της εταιρείας ανάλυσης ακινήτων του Ντουμπάι, Property Monitor, το τεράστιο διαμέρισμα είναι μέρος του πολυτελούς 27όροφου πύργου και διαθέτει εννέα υπνοδωμάτια, ιδιωτικό γραφείο, οικογενειακό δωμάτιο, γυμναστήριο, σπα, βεράντα 1.200 τετραγωνικών μέτρων και φυσικά αποκλειστική πρόσβαση με ανελκυστήρα.

Το ρετιρέ του Bulgari Lighthouse είναι κατασκευασμένο με πολυτελή υλικά και λεπτομέρειες που δικαιωματικά το καθιστούν απόλυτο σύμβολο πολυτέλειας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα οριζόντια στρώματα αρχιτεκτονικών κοραλλιών που χωρίζουν τις κατοικίες και παράλληλα φιλτράρουν το φως και τον αέρα.

Η κατασκευή του πύργου πραγματοποιείται σε συνεργασία με την κατασκευαστική εταιρεία Meraas με έδρα το Ντουμπάι. Περιλαμβάνει 27 ορόφους και 31 ρετιρέ, με κορυφή τη μοναδική τριώροφη Sky Villa.

Όπως περιγράφει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή της στο Twitter, η Meraas, «Ο σχεδιασμός της πρόσοψης του Bulgari Lighthouse εμπνέεται από τις φυσικές και απαλές κινήσεις των θαλάσσιων κοραλλιών στη θάλασσα, δημιουργώντας ζωντανά και αναπνέοντα μοτίβα φωτός, τα οποία εξελίσσονται και αλλάζουν από τη μέρα μέχρι τη νύχτα».

Πριν από την πώληση της Sky Villa του Bulgari Lighthouse, το πιο ακριβό διαμέρισμα στο Ντουμπάι ήταν ένα ακίνητο 44,5 εκατ. δολαρίων στο απίστευτο ξενοδοχείο Atlantis, The Royal στο Palm Jumeirah.

ΠΗΓΗ: ΟΤ