Αυτοκίνητο χτύπησε δημοσιογράφο την ώρα που ήταν live στον αέρα

Η νεαρή ρεπόρτερ είχε βγει «ζωντανά» στο WSAZ-TV

geia 15 Αυτοκίνητο, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, Τροχαίο

Πολλά συμβαίνουν σε «ζωντανές μεταδόσεις», ωστόσο μάλλον για πρώτη φορά βλέπουμε αυτοκίνητο να κτυπάει τη ρεπόρτερ και να τη ρίχνει κάτω μαζί με τον εξοπλισμό της.

Πολλές φορές θα έχετε ακούσει πως στις live μεταδόσεις είναι αρκετά πιθανό να συμβούν διάφορα απρόοπτα, ωστόσο αυτό που συνέβη στην Tori Yorgey, μάλλον κανείς δεν το περίμενε. Η νεαρή ρεπόρτερ είχε βγει «ζωντανά» στο WSAZ-TV, δίνοντας το ρεπορτάζ της για έναν «εγκέφαλο» στο Dunbar, στη Δυτική Βιρτζίνια των ΗΠΑ, όταν ένα όχημα κατευθυνόμενο στο μέρος της, την χτύπησε με αποτέλεσμα να την πετάξει στο έδαφος, όπως άλλωστε και τον εξοπλισμό της κάμερας.

Η κάμερα απαθανάτισε όλο το περιστατικό, με την Tori Yorgey να αναφωνεί: «Θεέ μου, μόλις με χτύπησε ένα αυτοκίνητο, αλλά είμαι εντάξει. Μόλις με χτύπησε ένα αυτοκίνητο, αλλά είμαι εντάξει, Tim. Είμαι εντάξει. Είμαστε όλοι καλά».
Καθώς σηκωνόταν, η οδηγός του οχήματος τη ρώτησε αν ήταν καλά, στην οποία η Tori απάντησε:

«Είμαι εντάξει, ναι… Ξέρεις είμαστε σε ζωντανή μετάδοση στην τηλεόραση. Είναι όλα καλά. Στην πραγματικότητα με χτύπησε ένα αυτοκίνητο στο κολέγιο επίσης, ακριβώς έτσι. Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι καλά».