Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς στην Γερμανία

autokinitoger 1 Αυτοκίνητο, Γερμανία, ΠΕΖΟΙ

9 τραυματίες

Ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείου, στην πόλη Ρεκλινγκχάουζεν της δυτικής Γερμανίας, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ο οδηγός του και οκτώ άλλοι άνθρωποι, ανακοίνωσε η αστυνομία. Λίγη ώρα αργότερα έγινε γνωστό ότι μία γυναίκα υπέκυψε στα τραύματά της.

Η κατάσταση των υπολοίπων χαρακτηρίζεται σοβαρή, ιδιαίτερα των πέντε ατόμων, τα οποία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Οι τρεις τραυματίες που ήταν σε καλύτερη κατάσταση, δεν δέχθηκαν να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Η Γερμανία βρίσκεται σε επιφυλακή από τον Δεκέμβριο του 2016, όταν ένας Τυνήσιος με ισλαμιστικές διασυνδέσεις έκλεψε ένα φορτηγό, αφού προηγουμένως σκότωσε τον οδηγό του, και το έριξε σε μια πολυσύχναστη αγορά, σκοτώνοντας 11 ανθρώπους και τραυματίζοντας δεκάδες άλλους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός έπεσε εσκεμμένα πάνω στη στάση που περίμεναν οι άνθρωποι το λεωφορείο, καθώς οδήγησε το αυτοκίνητο σε συγκεκριμένη λωρίδα, πριν πέσει πάνω στους πεζούς.

Πληροφορίες που μεταδίδουν τα γερμανικά ΜΜΕ και επιβεβαιώνει ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, αναφέρουν ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν αφορά τρομοκρατική ενέργεια. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, πιθανόν να πρόκειται για απόπειρα αυτοκτονίας.

Πηγή