Ακουσε τη γάτα της να ουρλιάζει και έπαθε σοκ από το θέαμα που αντίκρυσε

geit2662 ΓΑΤΑ

Μπροστά σε μια απίστευτη εικόνα βρέθηκε η γυναίκα

Μπροστά σε μια σοκαριστική εικόνα βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 26/10 μια γυναίκα στην πόλη Βερουλάμ, στο Ντέρμπαν της Ν. Αφρικής, όταν αντίκρυσε τον γείτονά της να κάνει σeξ με τη γάτα της!

Η γυναίκα κινητοποιήθηκε όταν άκουσε το αγαπημένο της κατοικίδιο να ουρλιάζει και πήγε προς το σπίτι του για να δει τι ακριβώς συμβαίνει.

Φτάνοντας στο σημείο είδε τον γείτονα γuμνό, να κρατά τη γάτα της από τα πίσω πόδια και να επιδίδεται σε σεξουαλική πράξη.

Σοκαρισμένη κάλεσε την αστυνομία. Όταν οι αρχές έφτασαν σπίτι του είδαν τον κτηνοβάτη να ντύνεται, ενώ το παντελόνι του ήταν γεμάτο από τρίχες της γάτας.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας, «ο άνδρας απομακρύνθηκε από την ιδιοκτησία του καθώς οι γείτονες εξέφρασαν την ανησυχία τους για την ασφάλεια των παιδιών που κατοικούν στη γύρω περιοχή».

Όπως έγινε γνωστό, δεν ήταν η πρώτη φορά που το εν λόγω άτομο κατηγορείται για κτηνοβασία, καθώς στο παρελθόν τον έχουν πιάσει στα πράσα να κακοποιήσει σeξουαλικά σκύλους και γάτες.

«Σύμφωνα με τους ντόπιους, στο παρελθόν έχει πιαστεί επ’ αυτοφόρω να κάνει σεξ με σκύλο και με άλλες γάτες. Τα περιστατικά δεν αναφέρθηκαν καθώς η σύντροφος του είχε παρακαλέσει να τον συγχωρήσουν», ανέφερε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Πηγή