Αμερικανοί κλείδωναν τα μικρά παιδιά τους σε αυτοσχέδια κρεβάτια-κλουβιά (φωτος)

4c8582131435774f8ad8ad627ddc2fcf ΑΜΕΡΙΚΗ, κρεβάτια - κλουβιά, Παιδιά, ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ

Όταν οι Lynyrd Skynyrd τραγουδούσαν τη μεγάλη επιτυχία των 70’s «sweet home Alabama», σίγουρα δεν είχαν κατά νου το σπίτι που βίωναν έναν καθημερινό εφιάλτη πέντε παιδιά μιας οικογένειας Αμερικανών. Ευτυχώς, το πέμπτο ήταν μόλις 8 μηνών και εικάζεται ότι είχε γλυτώσει την κακοποίηση, με τις Αρχές να εκτιμούν ότι το πρόλαβαν οριακά.

Τα υπόλοιπα παιδιά ηλικίας 3, 4, 10 και 11 ετών, ζούσαν σε ένα σπίτι-κολαστήριο, στο οποίο διαπιστώθηκε –εντελώς τυχαία– εξ αιτίας ενός τυπικού ελέγχου, στο οποίο τα κλείδωναν σε αυτοσχέδια κρεβάτια κλουβιά. Τρεις άνθρωποι συνελήφθησαν με την κατηγορία της παιδικής κακοποίησης, καθώς όπως αναφέρει η New York Post, η αστυνομία εντόπισε τα κλουβιά σε σπίτι στη Lee County κατά τη διάρκεια ελέγχου στις 13 Ιανουαρίου.

Οι Αρχές διαπίστωσαν ότι το καθένα είχε κλειδωθεί στα κλουβιά αρκετές φορές. Τα κλουβιά είχαν κατασκευαστεί από ξύλο με εφαρμοσμένες κλειδαριές και αγκράφες.Ένα πέμπτο παιδί, βρέφος 8 μηνών, εντοπίστηκε επίσης στο σπίτι. Όλα τα παιδιά απομακρύνθηκαν από το σπίτι και τέθηκαν υπό την επιμέλεια της πολιτείας.

Η αστυνομία επέστρεψε στο σπίτι με ένταλμα δύο μέρες αργότερα και συνέλαβε την 66χρονη Pamela Bond, τον 69χρονο James Bond και την 30χρονη Kylla Mann. Και στους τρεις απαγγέλθηκαν κατηγορίες για παιδική κακοποίηση και έκθεση σε κίνδυνο με ενδεχόμενο δόλο.

1 8 ΑΜΕΡΙΚΗ, κρεβάτια - κλουβιά, Παιδιά, ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ

Πηγή: ethnos.gr