Απίστευτη πρόταση γάμου μέσα στον απόλυτο τρόμο – video –

apisteuti protasi gamou mesa ston apoluto tromo

Tο αεροσκάφος της Air Asia έχει απογειωθεί από το Περθ της Αυστραλίας με προορισμό το Μπαλί, όταν, 25 λεπτά μετά, έκανε βουτιά 24.000 ποδών!

Οι μάσκες οξυγόνου έπεσαν και οι επιβάτες ούρλιαζαν, καθώς ένιωθαν ότι είχε έρθει το τέλος τους. Και ο πιλότος τους καλούσε να  προσευχηθούν! 

Aυτή την ακατάλληλη για όλους τους άλλους στιγμή διάλεξε ο βρετανός δικηγόρος Chris Jeanes για να κάνει πρόταση γάμου στη φίλη του.  Ο Chris σκόπευε να κάνει την πρόταση στο Μπαλί, αλλά βλέποντας το αεροπλάνο να χάνει ύψος, δεν κρατήθηκε. 

«Ευτυχώς, είπε ναι» είπε ο ίδιος αργότερα και χαριτολογώντας πρόσθεσε  «Δεν άλλαξε γνώμη όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε με ασφάλεια πίσω στο Περθ».

Οι υπόλοιποι επιβάτες πάντως επέκριναν την αεροπορική εταιρεία, λέγοντας ότι οι υπάλληλοι της καμπίνας αντιμετώπισαν ανεπαρκώς την κατάσταση έκτακτης ανάγκης, όπως μεταδίδει η Daily Mail.

Η αεροπορική εταιρεία ζήτησε συγγνώμη από τους επιβάτες για την ταλαιπωρία και απλά ανέφερε ότι «ένα τεχνικό πρόβλημα» ανάγκασε τον πιλότο να επιστρέψει στο αεροδρόμιο του Περθ.

 

 

Πηγή: TheToc