Aυστραλός γλίτωσε την τελευταία στιγμή απο επίθεση καρχαρία, πρόλαβε και ανέβηκε στο φουσκωτό (vid)

Τον... χάρο με τα μάτια του είδε ένας Αυστραλός την ώρα που βρισκόταν στην θάλασσα, όταν ξαφνικά ένας καρχαρίας τον πλησίασε απειλητικά.

afstralos karxarias

Την τρομάρα της ζωής του, πήρε ένας Αυστραλός στα τέλη Μαΐου, όταν και βρέθηκε τετ-α-τετ με έναν όχι και τόσο μεγάλο καρχαρία.

Το περιστατικό έγινε στο Queensland, το οποίο είναι ένα από τα πιο διάσημα μέρη για σέρφερ στην χώρα και το video στο TikTok, ξεκινάει με τον πρωταγωνιστή να δείχνει χαλαρός ενώ είναι στο νερό.

Όταν όμως κάνει την εμφάνισή του ο καρχαρίας, αρχίζει να πανικοβάλλεται, να ουρλιάζει και να χτυπάει ένα κλουβί σαν και αυτά που μαζεύουν καβούρια στην επιφάνεια της θάλασσας.

Ο καρχαρίας που εκείνη την ώρα μάλλον αποσυντονίστηκε, είτε έχασε τον στόχο, είτε στην πραγματικότητα δεν τον είχε βάλει ποτέ, με αποτέλεσμα ο νεαρός άνδρας να ανέβει στο φουσκωτό και να τα βάλει με τους φίλους του που γελούσαν.

https://www.tiktok.com/@xdeep_blue/video/7099244148347211013?referer_url=https%3A%2F%2Fdaily.cy%2F&referer_video_id=7099244148347211013&refer=embed&referer_url=https://daily.cy/viral/aystralos-glitose-tin-teleftaia-stigmi-apo-epithesi-karcharia-prolave-kai-anevike-sto-fouskoto-vid/

gazzetta.gr