Μπράβος σε μπαρ τραυμάτισε θανάσιμα με μια γροθιά έναν 55χρονο

Σοκάρει το βίντεο

Μπράβος σε μπαρ τραυμάτισε θανάσιμα με μια γροθιά έναν 55χρονο

Ο Μάικ Τζόουνς Ματίας είχε πάει σε μπαρ στην Πατάγια τον Μάιο του 2018 αφού πρώτα είχε παρευρεθεί σε επαγγελματικό δείπνο σε εστιατόριο της πόλης.

Σύμφωνα με τον μπράβο, ο οποίος αθωώθηκε από δικαστήριο της Ταϊλάνδης, ο 55χρονος δεν είχε πληρώσει τον λογαριασμό του στο μπαρ και γι’ αυτό τον κυνήγησε – επιχείρημα βάσει του οποίου το δικαστήριο τον έκρινε τελικά αθώο επειδή θεώρησε ότι ο μπράβος ήταν σε αυτοάμυνα.

Στο βίντεο που παρουσιάστηκε στη Βρετανία φαίνεται ο 55χρονος να βγαίνει από το μπαρ και να τσακώνεται με δύο μπράβους, ένας εκ των οποίων του κατάφερε τη θανατηφόρα γροθιά.

Ο 55χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αλλά δέκα μήνες αργότερα δεν άντεξε από τα τραύματα που του είχαν προκληθεί, σύμφωνα και με το πόρισμα του ιατροδικαστή που έκρινε ότι μια από τις αιτίες θανάτου του ήταν και οι βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που είχε υποστεί.

«Ξέρω ότι ο σύζυγός μου ποτέ δεν θα έφευγε από μπαρ χωρίς να πληρώσει τον λογαριασμό. Τι συνέβη μέσα στο μπαρ ώστε η μπουνιά να κριθεί νόμιμη;» αναρωτήθηκε η σύζυγος του 55χρονου τονίζοντας ότι στη δική της Ταϊλάνδης δεν έγινε καμία αναφορά στο βίντεο.

Πηγή