Britney Spears: Κι άλλα βασανιστήρια από την οικογένειά της βγαίνουν στο φως

Tι κανόνιζε ο αδερφός της πίσω από την πλάτη της

fed0fa77c014ca7dee7f4af95b58ab70 6 britney spears, βασανιστηρια

Η οικογένεια της Britney Spears την έλεγχε πολύ πριν βρεθεί υπό κηδεμονία, όπως αποκαλύπτει ένας από τους πρώην χορευτές της. Ο αδερφός της ο οποίος ήταν υπεύθυνος στην περιοδεία της, δεν άφηνε κανέναν να της μιλήσει και όταν εκείνη έψαχνε παρέα είχε δώσει ρητές εντολές σε όλους να την αποφεύγουν, με αποτέλεσμα η ίδια να μένει διαρκώς μόνη και σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Ο Anthony Garza, ο οποίος εργάστηκε στην περιοδεία Onyx Hotel Tour του ποπ σταρ το 2004 και εμφανίστηκε στην αφιερωμένη εκπομπή “Live From Miami”, ισχυρίστηκε στο Instagram την Τετάρτη ότι ο αδερφός της Britney, Bryan Spears, συνήθιζε να ακυρώνει τα σχέδιά της με φίλους για να είναι συγκεντρωμένη..

«Μας είπαν από την αρχή ότι όλοι θα υποβληθούν σε τεστ ναρκωτικών και ότι θα διατηρήσουμε ελάχιστη την επικοινωνία [μας] με την Britney», ισχυρίστηκε ο Garza. «Μας είπαν «Αν η Britney ρωτήσει αν έχετε σχέδια… δεν έχετε.» «Αν η Britney σας ζητήσει να πάτε κάπου…δεν μπορείτε».

Η χορεύτρια θυμήθηκε ιδιαίτερα ένα βράδυ όταν η Britney κάλεσε το crew της περιοδείας της στο διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη για να κάνουν παρέα.

«Ο αδερφός της Britney μας είπε ότι τα σχέδια ακυρώθηκαν και η Britney θα περνούσε το βράδυ με την οικογένειά του και ότι αν η Britney τηλεφωνήσει μην απαντήσετε», ισχυρίστηκε.

Η Garza έγραψε ότι η Britney ήταν αναστατωμένη και πολύ στεναχωρημένη όταν δεν εμφανίστηκαν στο διαμέρισμά της και ο θυμός της εντάθηκε μόνο όταν της εξήγησαν ότι ο Bryan φέρεται να είχε ανατρέψει τα σχέδιά της.

«Φώναζε έξαλλη στον αδερφό της “Δεν μπορείς να με ελέγξεις” και τέτοια», υποστήριξε ο χορογράφος στην ανάρτησή του στα social media. «Έβαλε τον αδερφό της να μας ζητήσει συγγνώμη». Στο τέλος, η Britney έπρεπε να καλέσει τους φίλους της μια άλλη φορά.

«Περάσαμε υπέροχα», θυμάται. «Είναι τόσο γλυκός άνθρωπος. Ήθελε απλώς να κάνει παρέα και να διασκεδάσει».