«Χρήζει περίθαλψης» ο Mick Jagger ‑ Ακυρώνονται συναυλίες των Rolling Stones

«Χρήζει περίθαλψης» ο Mick Jagger ‑ Ακυρώνονται συναυλίες των Rolling Stones

Οι γιατροί του απαγόρευσαν να ξεκινήσει την περιοδεία

Πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει ο Mick Jagger με αποτέλεσμα να ανακοινωθεί εκτάκτως πως ακυρώνονται οι συναυλίες της περιοδείας των Rolling Stones. Ο 75χρονος Jagger αποκάλυψε ότι έχει ανάγκη από «ιατρική περίθαλψη», αναγκάζοντας τους Rolling Stones να αναβάλουν την επερχόμενη περιοδεία τους.

Μια δήλωση από την μπάντα αναφέρει: «Δυστυχώς σήμερα οι Rolling Stones αναγκάστηκαν να ανακοινώσουν την αναβολή της επερχόμενης περιοδείας τους στις ΗΠΑ και τον Καναδά. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν ταλαιπωρία που προκαλείται σε όσους έχουν αγοράσει εισιτήρια, αλλά επιθυμούμε να καθησυχάσουμε τους φανς και τους λέμε να κρατήσουν αυτά τα υπάρχοντα εισιτήρια, καθώς θα ισχύουν για νέες ημερομηνίες, οι οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα».

«Ο Mick ενημερώθηκε από τους γιατρούς ότι δεν μπορεί να συμμετέχει σε περιοδεία αυτή τη στιγμή, καθώς χρειάζεται ιατρική περίθαλψη. Οι γιατροί έχουν συμβουλεύσει τον Mick να ξεκουράστεί και αναμένεται να ανακάμψει ώστε να μπορέσει να επιστρέψει στη σκηνή το συντομότερο δυνατό», προσθέτει η ανακοίνωση.

Λίγο μετά, από το Twitter του Mick Jagger υπήρξε επιπλέον ενημέρωση: «Λυπάμαι πολύ για όλους τους φίλους μας στην Αμερική και τον Καναδά με εισιτήρια. Μισώ πραγματικά το γεγονός πως σας απογοήτευσα. Είμαι συντετριμμένος γιατί πρέπει να αναβάλλω την περιοδεία αλλά θα εργαστώ πολύ σκληρά για να επιστρέψω στη σκηνή το συντομότερο δυνατό. Για άλλη μια φορά, ζητώ μια τεράστια συγγνώμη».

Οι διοργανωτές εκδηλώσεων AEG Presents / Concerts West επιβεβαίωσαν ότι όλα τα εισιτήρια θα ισχύουν για τις αναπρογραμματισμένες ημερομηνίες. Η περιοδεία θ ξεκινούσε από το Μαϊάμι στις 20 Απριλίου με πολλούς σταθμούς στις ΗΠΑ προτού κλείσει στον Καναδά στις 29 Ιουνίου.

Περισσότερες πληροφορίες για το θέμα υγείας του Mick Jagger και την κατάσταση η οποία απαιτεί περίθαλψη δεν έχουν γίνει γνωστές.

Πηγή