Δημοσκόπηση-κόλαφος για τον Τραμπ: Είναι σεξιστής, ρατσιστής και ανέντιμος

dimoskopisi kolafos gia ton tramp einai seksistis ratsistis

Δημοσκόπηση που πραγματοποίησε το Politico και αφορούσε τη γνώμη που έχει ο κόσμος για τον Ντόναλντ Τραμπ, έγινε κόλαφος για τον Αμερικανό πρόεδρο, καθώς εμφανίζεται ως ρατσιστής, σεξιστής και ανέντιμος.  

Σχεδόν ένα χρόνο από τη στιγμή που εξελέγη πρόεδρος των ΗΠΑ, ο Ντάναλντ Τραμπ φαίνεται πως μόνο αρνητικά συναισθήματα μπορεί να προκαλέσει στην κοινή γνώμη.  

Τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης δημοσκόπησης είναι ενδεικτικά. Ούτε λίγο ούτε πολύ, εμφανίζεται ως ανέντιμος, σεξιστής, απρόσεκτος, μυγιάγγιχτος, χωρίς ίχνος συμπόνοιας και ασταθής.  

Συγκεκριμένα, το 53% των ερωτηθέντων δεν εγκρίνουν την πολιτική του, σε αντίθεση με το 42% που την εγκρίνουν. Μόνο το 33% των ψηφοφόρων στην δημοσκόπηση των POLITICO/Morning Consult poll λένε ότι ο Τραμπ είναι συμπονετικός ενώ το 54% λέει ότι δεν είναι.  

Επίσης, μόνο 39% των ψηφοφόρων πιστεύουν ότι ο Τραμπ είναι δυνατός ηγέτης. Οι μισοί λένε ότι δεν είναι. Το 54% τον θεωρεί ασταθή και το 50% τον χαρακτηρίζει σεξιστή. Το 45% τον θεωρεί ρατσιστή, ενώ το 56% πιστεύει ότι “κυβερνά χαοτικά”.  

Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε από τις 19 έως τις 23 Οκτωβρίου και σε αυτήν απάντησαν 1988 άτομα. 

upl59f0c7f2ea155
 

 

 

Πηγή: TheToc