Έφυγε από τη ζωή γνωστό μοντέλο σε ηλικία 30 ετών

Έφυγε από τη ζωή γνωστό μοντέλο σε ηλικία 30 ετών

Μετά από «μάχη» που έδωσε με τον καρκίνο

To γνωστό μοντέλο Elly Mayday έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 30 ετών μετά από «μάχη» που έδωσε με τον καρκίνο. Η 30χρονη διαγνώστηκε με καρκίνο στις ωοθήκες, τον οποίο και δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει. Τα προβλήματα με την υγεία της ξεκίνησαν σε ηλικία 23 ετών και στα 25 της χρόνια, της ανακοινώθηκε από τους γιατρούς ότι πρόκειται για μια από τις πιο σοβαρές μορφές καρκίνου.

Η Elly Mayday ήταν ιδιαίτερα δραστήρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και αναρτούσε εικόνες από τις θεραπείες που έκανε, θέλοντας να δώσει δύναμη σε άτομα που αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα με την υγεία τους.

Μάλιστα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο BestHealth είχε αναφέρει: «Αν δεν αισθάνεστε καλά το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ακολουθήσετε το ένστικτό σας. Είναι η δική σας υγεία, η δική σας μάχη και το δικό σας σώμα».

Λίγο πριν φύγει από την ζωή σε ένα ποστ που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram, έκανε λόγο για ένα hashtag που της είχαν στείλει σε μήνυμα, το οποίο και θεώρησε το καλύτερο δώρο που της έχουν κάνει ποτέ.

«#One Hell Ova Woman είναι ένα hashtag που μου δημιούργησε πολύ ωραία συναισθήματα μόλις το είδα. Μου υπενθυμίζει ότι είμαι μια γυναίκα που δεν κοιτάει ποτέ πίσω και αντιμετωπίζει τα εμπόδια με χάρη και δύναμη».

Πηγή