Ελβετία – Γυναικοκτονία με θύμα πλούσια 22χρονη κληρονόμο – Στη φυλακή ο δράστης (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η Άννα βρέθηκε νεκρή στο δωμάτιο 501 του ξενοδοχείου «La Palma Au Lac» στην Ελβετία, τον Απρίλιο του 2019 και, δύο χρόνια μετά, ο δράστης κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία της

reed βρετανίδα, ΓερμανοΣ, ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ, ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ

Λεπτομέρειες για τη γυναικοκτονία, με θύμα μια 22χρονη πλούσια κληρονόμο από τη Βρετανία και θύτη ένα Γερμανό μπράβο, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Ένας μπράβος δολοφόνησε μια πλούσια Βρετανίδα κληρονόμο και, στη συνέχεια, ισχυρίστηκε ότι πέθανε κατά τη διάρκεια του σεξ. Εκείνος, πάντως, τελικά θα περάσει 18 χρόνια στη φυλακή.

Η 22χρονη, Άννα Ριντ, βρέθηκε πνιγμένη σε πολυτελές δωμάτιο του ξενοδοχείου της, όταν ο κατά δέκα χρόνια μεγαλύτερος φίλος της, Μαρκ Σάτσλε, παρακαλούσε για βοήθεια καθώς η σύντροφός του είχε γίνει «μπλε».

Ο σωματώδης Γερμανός πορτιέρης είπε ότι η νεαρή πέθανε, αφού της είχε βάλει μια πετσέτα γύρω από το λαιμό κατά τη διάρκεια συναινετικού σεξ, αλλά τελικά αποδείχτηκε ένα φρικτό ψέμα για να καλύψει το έγκλημά του. reed3 524x600 1 βρετανίδα, ΓερμανοΣ, ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ, ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ

Η Άννα βρέθηκε νεκρή στο δωμάτιο 501 του ξενοδοχείου «La Palma Au Lac» στην Ελβετία, τον Απρίλιο του 2019 και, την Πέμπτη, ο δράστης κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία της.

Καταπέλτης ήταν ο δικαστής, Μάουρο Ερμάνι, όταν ανακοίνωνε στο δολοφόνο την απόφασή του:

«Έπνιξες μια αθώα γυναίκα, η οποία σου είχε δώσει αγάπη, χρήματα και μια καλή ζωή. Όλα αυτά, επειδή είχε καταλάβει τα ψέματά σου και θα σε εγκατέλειπε. Ο στραγγαλισμός δεν είναι ένας ακαριαίος θάνατος, είχες χρόνο να συνειδητοποιήσεις τι έκανε και θα μπορούσες να είχες σταματήσει, αλλά αντίθετα δεν το έκανες. Είσαι ένας επικίνδυνος άνθρωπος και η Άννα Ριντ ήταν νέα, πλούσια και όμορφη, ήταν γενναιόδωρη, έξυπνη και δεν θα δεχόταν κανένα ψέμα. Εκτιμάς τα ωραία πράγματα στη ζωή, παρόλο που δεν μπορείς να το ‘σηκώσεις’ οικονομικά και ‘καβατζώνεσαι’ σε άλλους, δεν πληρώνεις ποτέ, καθώς υπάρχει πάντα κάποιος άλλος που θα το κάνει για σένα. Το είδαμε με την Άννα Ριντ, οι δαπάνες της οποίας αυξήθηκαν δραματικά. Πριν σε γνωρίσει ξόδευε 3.000 λίρες το μήνα και μετά ξεπέρασε τις 20.000 λίρες μηνιαίως», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικαστής.

Η Ριντ είχε κληρονομήσει 250.000 λίρες μετά το θάνατο της μητέρας της το 2016 και ο πατέρας της, σαν δώρο για τα 21α γενέθλιά της, την άφησε να ταξιδέψει παντού.
Με τα χρήματα μετακόμισε στο Βερολίνο όπου είχε σχέση για τρία χρόνια με τον Γουίλι Άρνολντ, πριν χωρίσουν το 2019, οπότε ταξίδεψε στην Ταϋλάνδη όπου γνώρισε τον Σάτσλε. reed2 600x504 1 βρετανίδα, ΓερμανοΣ, ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ, ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ

«Η Άννα ήταν ένα πολύ έξυπνο κορίτσι, αλλά ήταν πολύ ξεροκέφαλη. Χωρίσαμε και μετά έμαθα ότι γνώρισε τον Σάτσλε στην Ταϋλάνδη και τα βρήκαν. Επικοινώνησα με την πρώην φίλη του και μου είπε πως δεν ήταν πολύ καλός άντρας. Χρωστούσε χρήματα σε όλους και μπορούσε επίσης να είναι βίαιος. Μου είπε ότι ήταν ψεύτης και ότι δανειζόταν πάντα χρήματα από αυτήν και την αδελφή της και δεν θα τα επέστρεφε ποτέ. Έστειλα μηνύματα στην Άννα λέγοντάς της γι ‘αυτόν, αλλά εκείνη είπε ότι ήταν χαρούμενη και πως τα πράγματα ήταν εντάξει. Εγώ την πίστεψα, καθώς την άκουσα χαρούμενη. Δυστυχώς, αυτή η ιστορία έκλεισε με το θάνατό της», ανέφερε ο Άρνολντ μιλώντας στην εφημερίδα «Τhe Sun».

Aπό την πλευρά του, ο πατέρας της, Κλάιβ Ριντ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την κόρη του: «Η Άννα ήταν πιθανώς το πιο έξυπνο μέλος της οικογένειας. Αν έπρεπε να γίνει κάτι περίπλοκο, θα έβρισκε τη λύση. Αλλά μετά το θάνατο της μητέρας της, οι σπουδές της δεν πήγαν καλά και κατέληξε να μετακομίζει στη Γερμανία, όπου έκανε μια νέα ζωή. Ήταν ένα πολύ ευχάριστο άτομο, πολύ κοινωνικό. Φώτιζε το δωμάτιο όταν έμπαινε και της άρεσε ο χορός, αγαπούσε τους φίλους της και πάντα τους φρόντιζε, ήξεραν ότι μπορούσαν να βασιστούν σε εκείνη και ήταν πολύ γενναιόδωρη. Επίσης, ήταν πολύ αθλητική. Αγαπούσε τα άλογα, το κολύμπι και το σκι».

in.gr