Ετεροθαλή αδέλφια έκαναν έξι παιδιά και σκότωσαν τα δυο (video)

Μια απίστευτη ιστορία

Ετεροθαλή αδέλφια έκαναν έξι παιδιά και σκότωσαν τα δυο

Δυο ετεροθαλή αδέλφια όχι μόνο έκαναν σχέση και απέκτησαν έξι παιδιά αλλά σκότωσαν τα δυο από αυτά. Η 35χρονη Σάρα Μπάρας και ο 39χρονος Μπράντον Μάτσιν από το Σέφιλντ καταδικάστηκαν από το δικαστήριο σε ποινή κάθειρξης τουλάχιστον 35 ετών.

Οι δυο τους χαρακτηρίστηκαν από το δικαστήριο ως «διαβολικοί» ενώ σχεδίαζαν την άγρια δολοφονία και των άλλων τεσσάρων τους παιδιών. Κι όλα αυτά ενώ είχαν σκοτώσει δυο γιους τους, τον 13χρονο Τρίσταν και τον 14χρονο Μπλέικ.

Πιο συγκεκριμένα, η 35χρονη προσπάθησε να δηλητηριάσει τα παιδιά αλλά δεν τα κατάφερε. Για αυτό το λόγο στραγγάλισε τους γιους της. Μάλιστα, οι δυο τους για να σιγουρευτούν ότι τα παιδιά θα πεθάνουν, τους «φόρεσαν» πλαστικές σακούλες στο κεφάλι.

Η μητέρα παραδέχτηκε στο δικαστήριο πως είχε κάνει ακόμα πέντε απόπειρες αλλά δεν τα είχε καταφέρει. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό στη δίκη το ζεύγος σκότωνε τα κατοικίδια για διασκέδαση.

Η αδίστακτη 35χρονη είχε απειλήσει στο παρελθόν τα παιδιά της λέγοντας τους: «εγώ σας έδωσα ζωή, μπορώ και να σας την πάρω». Μάλιστα, τον περασμένο Μάιο, σε μία από τις απόπειρες δολοφονίας των παιδιών της, ανάγκασε τα ανήλικα να πάρουν χάπια!

Τα παιδάκια εντοπίστηκαν νεκρά πριν από πέντε μήνες και η ανατριχιαστική υπόθεση προκάλεσε σοκ στη Μεγάλη Βρετανία.

Πηγή