Εξαφάνιση Μαντλίν: Νεαρή γυναίκα ισχυρίζεται ότι είναι το κορίτσι που χάθηκε το 2007

Τους τελευταίους μήνες, πολλοί μπήκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως μέρος μιας τάσης για να δείξουν την ομοιότητα τους με τη Μαντλίν

madlin ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΜΑΝΤΛΙΝ, κόσμος, ΜΑΝΤΛΙΝ ΜΑΚ ΚΑΝ, ΜΙΚΡΗ ΜΑΝΤΛΙΝ

Η Τζούλια Βέντελ, από την Πολωνία, έγινε viral αυτή την εβδομάδα αφού δημιούργησε έναν λογαριασμό στο Instagram ως @iammadeleinemcann, λέγοντας ότι άρχισε να αναρωτιέται αν ήταν η Μαντλίν «πριν από μερικούς μήνες» αφού άκουσε «κάτι» από τη γιαγιά της.

Η νεαρή γυναίκα σύμφωνα με τη mirror.co.uk ισχυρίζεται επίσης ότι έχει μια φακίδα στο πόδι της και μια κηλίδα στο μάτι της στα ίδια σημεία με τη Μαντλίν.

Είναι 21 ετών αλλά πιστεύει ότι η ηλικία της μπορεί να είναι λάθος. Η Μαντλίν γεννήθηκε τον Μάιο του 2003, που σημαίνει ότι τώρα θα ήταν 19 ετών.

Γερμανοί ερευνητές πιστεύουν ότι η μικρή Μαντλίν δολοφονήθηκε από τον βασικό ύποπτο της υπόθεσης Κρίστιαν Μπρύκνερ. Ωστόσο, παρά τις εκτεταμένες έρευνες της αστυνομίας, το πτώμα του κοριτσιού δεν βρέθηκε ποτέ.

Τους τελευταίους μήνες, πολλοί μπήκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως μέρος μιας τάσης για να δείξουν την ομοιότητα τους με τη Μαντλίν. Ανάμεσά τους και η Βέντελ η οποία συνέκρινε τις φωτογραφίες της με αυτές της Μαντλίν ως «απόδειξη» ότι είναι το ίδιο πρόσωπο.

Τώρα ισχυρίζεται ότι οι γονείς της Μανλίν την προσέγγισαν για να κάνουν τεστ DNA και ελπίζει να έρθει σε άμεση επαφή μαζί τους τις επόμενες ημέρες.

Η γυναίκα υποστήριξε στο story της στο Instagram: «Μίλησα με κάποιον από την οικογένεια της Μαντλίν και θα έχω τη δυνατότητα να μιλήσω και με τους γονείς της αύριο για να γίνει το τεστ DNA σύντομα».

Μια πηγή κοντά στους McCanns είπε στην Daily Star Sunday : «Η οικογένεια δεν ρισκάρει, είναι πρόθυμη να εξετάσει παρόμοιες αναφορές. Το κορίτσι μοιάζει πράγματι. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία σε αυτό. Αν αυτό που λέει είναι αλήθεια, υπάρχει κάθε πιθανότητα να είναι αυτή.».

Σε ένα προφίλ της στο Instagram, που έχει πλέον αποκτήσει περισσότερους από 200.000 ακόλουθους, λέει: «Νομίζω ότι μπορεί να είμαι η Μαντλίν. Χρειάζομαι τεστ DNA. Αστυνομικοί ερευνητές από το Ηνωμένο Βασίλειο και την Πολωνία προσπαθούν να με αγνοήσουν. Θα πω την ιστορία μου σε αναρτήσεις εδώ. Βοηθήστε με.»

Απαντώντας σε ερωτήσεις που της έκαναν στα social, η γυναίκα είπε ότι δεν θυμάται ότι την απήγαγαν ούτε περισσότερες λεπτομέρειες από την παιδική της ηλικία.

«Δεν θυμάμαι ότι με πήραν. Δηλαδή, δεν θυμάμαι σχεδόν ολόκληρη την παιδική μου ηλικία», γράφει χαρακτηριστικά.