Φόνος εκατομμυριούχου μπροστά στο γιο του – Αντιστάθηκε σε ληστεία (video)

2e8e948e7cd6b6765b8bfbe05b6cfd78 Αργεντινή, ΔΙΕΘΝΗ, δολοφονία, Ληστεία

Σοκ προκαλεί η είδηση που κάνει τον γύρο των διεθνών Μέσων τις τελευταίες ώρες και αφορά στη δολοφονία ενός 50χρονου Βρετανού εκατομμυριούχου, μπροστά στα μάτια του θετού γιου του, έξω από το ξενοδοχείο όπου διέμεναν στο Μπουένος Άιρες, όταν άγνωστοι προσπάθησαν να τους ληστέψουν κι εκείνοι αντιστάθηκαν. Πρόκειται για τον Μάθιου Τσαρλς Γκίμπαρτ και τον 28χρονο γιο του Στεφάν Τζόσουα Ζόουν.

Tο περασμένο Σάββατο, πατέρας και γιος έπεσαν θύματα της ενέδρας δύο αγνώστων, οι οποίοι εμφανίστηκαν πάνω σε μοτοσικλέτα, έξω από το ξενοδοχείο όπου διέμεναν στην πρωτεύουσα της Αργεντινής. Οι δράστες αποπειράθηκαν να ληστέψουν τον 50χρονο και τον 28χρονο, πυροβολώντας αρχικά τον Ζόουν στα πόδια, ώστε να του αποσπάσουν την τσάντα που κρατούσε.

Στη συνέχεια, φαίνεται στο βίντεο ο πατέρας να προσπαθεί να διώξει τους ληστές, όμως εκείνοι πυροβολούν ξανά και τραυματίζουν θανάσιμα τον 50χρονο εκατομμυριούχο, ο οποίος πέφτει στο πάτωμα τρεκλίζοντας. Όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα, η σφαίρα πιθανότατα διαπέρασε τον πνεύμονα του πατέρα ο οποίος και κατέληξε στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε.

Η Daily Mail αναφέρει ότι ο επιχειρηματίας είχε μπει στο στόχαστρο των δραστών από τη στιγμή που προσγειώθηκε στο Μπουένος Άιρες, ενώ σημειώνει πως εκτός από τους ίδιους, τον παρακολουθούσαν και δύο αυτοκίνητα. Ο 28χρονος Στεφάν Τζόσουα Ζόουν νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ οι δράστες διέφυγαν και αναζητούνται από τις Αρχές.

Πηγή: sigmalive