Γιατί ο κόσμος εξοργίζεται με τους διάσημους που στέλνουν «Μένουμε σπίτι» από τις βιλάρες τους (pics & vids)

stars stay home Coronavirus

«Μένουμε σπίτι» λοιπόν, το έχουμε καταλάβει πια (αν και όχι όλοι, δυστυχώς). Έχουμε καταλάβει επίσης ότι ο εγκλεισμός δεν είναι το ίδιο ευχάριστος για όλους. Δεν έχουν όλοι τις ίδιες ανέσεις, τους ίδιους χώρους και τα ίδια εφόδια για να περάσουν ευχάριστα πολλές μέρες κλεισμένοι στο σπίτι τους. Γι’ αυτό και το τελευταίο πράγμα που χρειάζονται είναι τον κάθε σταρ του Χόλιγουντ, της μουσικής, του ποδοσφαίρου και του… ό,τι τέλος πάντων είναι αυτό που κάνουν οι Καρντάσιαν, να τους λέει «Μένουμε σπίτι» μέσα από σαλόνια που είναι μεγαλύτερα από τα διαμερίσματα του περισσότερου κόσμου.

Με άλλα λόγια, όσο και να συμπαθούμε τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, το να κατακρίνει τον κόσμο που δεν μένει σπίτι μέσα από το τζακούζι του καπνίζοντας πούρα, είναι σωστό μεν… «κάπως» δε.

Ενώ ο Σεσκ Φάμπρεγας της Μονακό κάνει πλακίτσες με ηχητικά κλιπ από τον «Πρίγκιπα της Ζαμούντα» στη μπαλκονάρα του, που διαθέτει και γυμναστήριο.

https://twitter.com/cesc4official/status/1239850317975519233

Αν η πίσω αυλή σου είναι μεγαλύτερη από γήπεδο ποδοσφαίρου, δεν μπορούμε να μιλάμε ακριβώς για «εγκλεισμό», έτσι δεν είναι Τζένιφερ Λόπεζ και Άλεξ Ροντρίγκεζ;

https://www.instagram.com/p/B94nEweJL1S/?utm_source=ig_embed

Τι να πει και ο κακόμοιρος ο Drake που έχει δικό του κλειστό γήπεδο μπάσκετ…

https://twitter.com/PopCrave/status/1239906000800567296

Πηγή: Reader