Η «κρυφή» ερωμένη του Ερντογάν: Οι φήμες του 2014, το ροζ βίντεο και το διαζύγιο (pics+video)

Ο Ερντογάν, εκτός εαυτού, απείλησε να κλείσει τα social media

Η «κρυφή» ερωμένη του Ερντογάν: Οι φήμες του 2014, το pοζ βίντεο και το διαζύγιο

Ηταν το 2014, λίγο πριν τις κρίσιμες τουρκικές εκλογές του Μαρτίου, όταν το γύρο των social media έκαναν ισχυρισμοί περί εpωτικού σκανδάλου με πρωταγωνιστή τον… Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Σύμφωνα με όσα γράφτηκαν, ο Τούρκος πρόεδρος είχε κρυφή εpωμένη την παρουσιάστρια και ηθοποιό, Ντεφνέ Σαμιελί. Οπως σημείωνε δημοσίευμα του odatv4, πριν από έξι χρόνια, λογαριασμοί των social media, που φέρεται να συνδέονταν με το κίνημα του Γκιουλέν, αποκάλυπταν την παράνομη σχέση και μιλούσαν για σύναψη muta nikahı. Δηλαδή, μιας συμφωνίας γάμου με προκαθορισμένο χρόνο και ανταλλάγματα. Μάλιστα, λέγεται ότι είχαν διαρρεύσει pοζ βίντεο με τον Τούρκο πρόεδρο και την μελαχρινή καλλονή.

Δημοσιεύματα του κίτρινου Τύπου, έγραφαν ότι εκείνος που αποκάλυψε την εξωσυζυγική σχέση του Ερντογάν, ήταν ο σύζυγος της Σαμιελί, Ερέν Ταλού. Η παράνομη σχέση της γυναίκας του φέρεται να ήταν και ο λόγος που το ζευγάρι χώρισε, το 2011, μετά από 16 χρόνια γάμου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Μετά την αποκάλυψη, όπως ανέφεραν τότε κουτσομπολίστικα δημοσιεύματα, ο Τούρκος πρόεδρος φέρεται να έγινε έξαλλος και να παίρνει «εκδίκηση», καταστρέφοντας την εταιρεία του Ταλού, η οποία οδηγήθηκε σε πτώχευση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό… Ο Ερντογάν, μετά την αποκάλυψη του pοζ βίντεο, εκτός εαυτού, απείλησε να κλείσει τα social media. Τότε, είχε προχωρήσει στο κλείσιμο του Twitter. Από την πλευρά της, η φερόμενη ως εpωμένη του Ερντογάν είχε διαψεύσει τις φήμες στο CNN Turk και είχε προαναγγείλει μηνύσεις κατά εκείνων που τις διέδωσαν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η Σαμιελί, πάντως, είχε δώσει το παρών σε προεκλογική συγκέντρωση του Ερντογάν, δηλώνοντας έμπρακτα τη στήριξή της και λέγεται ότι διατηρεί φιλική σχέση και με την πρώτη κυρία της Τουρκίας, Εμινέ. Μετά το διαζύγιό της, η μελαχρινή παρουσιάστρια σύναψε δεσμό με τον Εμρέ Ακίν, πρώην γαμπρό του πολιτικού Χουσαμετίν Οζκάν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ενα χρόνο μετά τις φήμες, το 2015, μιλώντας στον Izzet Capa της Hürrriyet, η Σαμιελί δήλωσε ότι θυσιάστηκε σε έναν βρώμικο πόλεμο μεταξύ δύο άκρων, αναφερόμενη στην κυβέρνηση και το κίνημα του Γκιουλέν. «Εκανα μια δήλωση για τις συκοφαντίες που προσβάλλουν εμένα και την οικογένειά μου και είπα ότι θα ξεκινήσω τη νομική διαδικασία για να μην δώσω λαβή στα χέρια εκείνων που έκαναν αυτό το αηδιαστικό κουτσομπολιό», είχε πει, διαψεύδοντας εκ νέου τα όσα δημοσιεύτηκαν.

Το βίντεο που προβλήθηκε στο Mega