Η στιγμή που κεραυνός χτυπά ανοιχτή ομπρέλα – Σώθηκε με εγκαύματα ο φύλακας που την κρατούσε (ΒΙΝΤΕΟ)

Την στιγμή που ένας κεραυνός χτυπά την ομπρέλα που κρατά ένας άνδρας, κατέγραψε κάμερα.

Ανώνυμο 45 x 20 cm 1200 x 675 px 10 κεραυνός, ομπρέλα

Την στιγμή που ένας κεραυνός χτυπά την ομπρέλα που κρατά ένας άνδρας, κατέγραψε κάμερα.

Τα πλάνα του περιστατικού που γυρίστηκαν σε μια αποθήκη στο χωριό Σουκαπούρα στο Κιλίντσινγκ της Βόρειας Τζακάρτας, δείχνουν έναν φύλακα να περπατά σε μια ανοιχτή αυλή με μία ομπρέλα όταν χτυπάει ο κεραυνός.

Ο φύλακας περπατούσε αμέριμνος με μια ομπρέλα στην ανοιχτή αυλή αποθήκης

Το αμέσως επόμενο δευτερόλεπτο, μια έκρηξη από σπινθήρες γεμίζει τον αέρα με τον άνδρα να πέφτει στο έδαφος και μετά βίας να κινείται. Σύντομα, οι συνάδερφοί του σπεύδουν να τον βοηθήσουν καθώς βρίσκεται σχεδόν ακίνητος στο έδαφος.

Σώος ο φύλακας – Με εγκαύματα στα χέρια μόνοΤο θύμα, ο 35χρονος Αμπντούλ Ροσίντ, περιπολούσε την αποθήκη με ένα ραδιοφωνάκι και μια ομπρέλα όταν ο κεραυνός χτύπησε στην ανοιχτή αυλή. Μεταφέρθηκε στο κοντινό νοσοκομείο για θεραπεία και επέζησε από θαύμα. Ο 35χρονος υπέστη μόνο εγκαύματα στα χέρια του και βγήκε από το νοσοκομείο μετά από 4 ημέρες ιατρικής φροντίδας.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Ιπτούν Άλεξ Τσάντρα επιβεβαίωσε το περιστατικό και είπε ότι ο φύλακας νοσηλεύτηκε στο Port Medical Center και πως ο άνδρας κρατούσε ραδιόφωνο την ώρα που τον χτύπησε ο κεραυνός.

iefimerida.gr