ΗΠΑ: Κουκουβάγια έκανε φωλιά σε χριστουγεννιάτικο δέντρο σπιτιού (βίντεο)

κουκουβάγια, Παράξενα, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ

Φαίνεται πως οι χριστουγεννιάτικοι στολισμοί ενίοτε μπορεί να προσκαλέσουν απρόσκλητους επισκέπτες στο σπίτι. Βέβαια, κατά τη διάρκεια των γιορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς το σπίτι είναι ανοιχτό σε όλους.

Έτσι, και πάντα στο πνεύμα των ημερών, μια κουκουβάγια τρύπωσε στο χριστουγεννιάτικο δέντρο οικογένειας στην Τζόρτζια των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, σύμφωνα με το CNN.

Μάλιστα, ο «εισβολέας» κατόρθωσε να περάσει για λίγο απαρατήρητος. Ο λόγος ήταν ότι το πανέμορφο πουλάκι κρυβόταν ανάμεσα στα χριστουγεννιάτικα στολίδια, αρκετά από τα οποία είχαν το σχήμα κουκουβάγιας, το αγαπημένο πτηνό της μαμάς.

Στην προσπάθειά της να βοηθήσει την κουκουβάγια, η οικογένεια άφησε ανοιχτά τα παράθυρα του σπιτιού, αλλά ξεκάθαρα η κουκουβάγια προτιμούσε τις ανέσεις του νέου της σπιτιού.

Έτσι, κάλεσαν έναν ειδικό από το κέντρο άγριας ζωής Chattahoochee Nature Center, για να λάβουν τις οδηγίες για να ταΐσουν την κουκουβάγια, ενώ καθορίστηκε και το είδος του πτηνού ως ένα πολύ συνηθισμένο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μάλιστα, οι ορνιθολόγοι τους συμβούλεψαν για τον καλύτερο τρόπο να απελευθερώσουν το πουλί. Το άφησαν σε καλάθι μέσα σε ένα σκοτεινό δωμάτιο με ανοιχτά παράθυρα.

Μόλις νύχτωσε κι άνοιξαν το καλάθι, η κουκουβάγια πέταξε μακριά, αφήνοντας υπέροχες αναμνήσεις στην οικογένεια.

Πηγή: philenews