ΗΠΑ: Μυστήριο με την εξαφάνιση 7χρονης που αναφέρθηκε δυο χρόνια μετά

Ο πατέρας της εξαφανισμένης Χάρμονι Μοντγκόμερι συνελήφθη δυο χρόνια μετά την μυστηριώδη εξαφάνιση του κοριτσιού

dacc668370a31f60a637d7ba4e3834c0 εξαφάνιση, Εξαφάνιση Παιδιού, ΚΟΡΙΤΣΙ, μυστήριο

Ο πατέρας της εξαφανισμένης Χάρμονι Μοντγκόμερι στο Νιου Χάμσαϊρ στις ΗΠΑ, συνελήφθη δυο χρόνια μετά την μυστηριώδη εξαφάνιση του κοριτσιού.

Η Χάρμονι, που ήταν τότε 5 ετών, εθεάθη τελευταία φορά τον Οκτώβριο του 2019 όταν κοινωνικές υπηρεσίες και αστυνομία κλήθηκαν στο σπίτι της. Οι αρχές ξεκίνησαν τώρα έρευνα εθνικής εμβέλειας για τον εντοπισμό του μικρού κοριτσιού.

Ο 31χρονος Άνταμ Μοντγκόμερι συνελήφθη με πολλαπλές κατηγορίες με την σύλληψη να έρχεται λίγες μόλις ημέρες μετά τις νέες λεπτομέρειες που ήρθαν στο φως σχετικά με την υπόθεση.

Μιλώντας στο Daily Beast, ο αδερφός του παππού της Χάρμονι, Κέβιν Μοντγκόμερι, είπε ότι το κορίτσι «έδειχνε σαν φοβισμένο κουτάβι» την τελευταία φορά που την είδε το 2019. Επιπλέον πρόσθεσε πως είχε βρεθεί στο σπίτι της Χάρμονι στη διάρκεια ενός οικογενειακού καβγά που τρόμαξε το μικρό κορίτσι.

 

Μετά τον καβγά, ο πατέρας Άνταμ Μοντγκόμερι φέρεται να απέκλεισε το μεγαλύτερο μέρος της οικογένειες από επαφές με την κόρη του και έκτοτε δεν την έχουν ξαναδεί.

Στις 31 Δεκεμβρίου 2021 οι αρχές σήμαναν συναγερμό για την εξαφάνιση του παιδιού, αφότου πληροφορήθηκαν πως έχει εξαφανιστεί και ξεκίνησαν έρευνα για τον εντοπισμό της, στο πλαίσιο της οποίας έχουν μιλήσει με αρκετούς συγγενείς της Χάρμονι προσπαθώντας να βρουν άκρη.

Πηγή: LIFO