ΗΠΑ: Σκότωσαν και έκαψαν οικογένεια Ελληνίδας στην έπαυλή της

181124 Fotia Νιού Τζέρσει, ΠΥΡΚΑΓΙΑ

Ελληνικής καταγωγής είναι η Τζένιφερ Καρύδη Κανέιρο, η σύζυγος της οικογένειας που ξεκληρίστηκε

Η ελληνικής καταγωγής Τζένιφερ Καρύδη Κανέιρο, ο σύζυγός της και τα δυο παιδιά τους βρέθηκαν νεκροί στην οικία τους η οποία κάηκε ολοσχερώς. Οι Αρχές εκτιμούν πως τα τέσσερα μέλη της οικογένειας είχαν χάσει τη ζωή τους προτού ξεσπάσει η πυρκαγιά, στην εύπορη κοινότητα Colts Neck του Νιού Τζέρσει. Τα θύματα είναι η 45χρονη Τζένιφερ Καρύδη Κανέιρο, ο 51χρονος Κιθ Κανέιρο και τα παιδιά τους, ο 11χρονος Τζέσε και η 8χρονη Σοφία.

Η σύζυγος και τα παιδιά έφεραν εκτεταμένα εγκαύματα και βρέθηκαν απανθρακωμένοι μέσα στο σπίτι. Οι ιατροδικαστές δεν καθόρισαν άμεσα την αιτία θανάτου. Σύμφωνα με το WNBC-TV, μητέρα και παιδιά είχαν τραύματα από μαχαίρι. Ο Κανέιρο βρέθηκε εκτός του σπιτιού και έφερε τραύματα από πυροβολισμό.

Στο μεταξύ, οι αρχές έχουν συλλάβει τον αδελφό του Πολ Κανέιρο, με την κατηγορία ότι έβαλε φωτιά στο δικό του το σπίτι, λίγες ώρες προτού τυλιχθεί στις φλόγες η έπαυλη στην οποία ζούσε η ελληνικής καταγωγής γυναίκα με την οικογένειά της.

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, ο Πολ Κανέιρο “έλουσε” το σπίτι του με βενζίνη και έβαλε φωτιά. Η σύζυγός του και οι δύο κόρες τους κατάφεραν να διαφύγουν χωρίς τραυματισμό. Πάντως, ο ίδιος υποστηρίζει ότι είναι αθώος και έκανε λόγο για κάποια διαρροή που προκάλεσε την πυρκαγιά. Το ίδιο απόγευμα, η έπαυλη των Καρύδη-Κανέιρο τυλίχθηκε στις φλόγες, όπου και εντοπίστηκαν νεκρά τα τέσσερα μέλη της οικογένειας. Ο εισαγγελέας δεν απάντησε αν ο Πολ Κανέιρο θα κατηγορηθεί για το τετραπλό φονικό.

Τα δύο αδέλφια Κανέιρο είχαν μαζί δύο επιχειρήσεις, μία συμβουλευτική τεχνολογίας και μία καταπολέμησης παρασίτων, που είχαν την έδρα τους στα ίδια γραφεία. O νεκρός 50χρονος πατέρας της οικογένειας ήταν μάλιστα διευθύνων σύμβουλος της τεχνολογικής Square One που είχε μαζί με τον αδερφό του

Πηγή